Динамо – Шахтар дивитися онлайн ✔ УПЛ ✔ трансляція 04.07.2020

На Кorespondent.net відбудеться текстова онлайн-трансляція матчу чемпіонату України – між донецьким Шахтарем і київським Динамо.

Київське Динамо зіграє проти донецького Шахтаря в матчі чемпіонату України. Поєдинок відбудеться в суботу, 4 липня, в Києві на стадіоні НСК Олімпійський.

Онлайн трансляція матчу Шахтар – Динамо розпочнеться о 19:30 за київським часом. Протистояння Динамо – Шахтар можна дивитися на телеканалі 2+2.

 

Турнірна таблиця

Динамо – Шахтар онлайн / фото: terrikon

У поєдинку 29-го туру київське Динамо постарається поборотися за друге місце із Зорею і Десною. Зараз підопічні Михайличенка випереджають луганчан на 2 бали, а чернігівців – на 3. Шахтар, який став чемпіоном, відірвався від Динамо на 17 очок.

Матч Шахтаря з Динамо стане вже 5-м Класичним в поточному сезоні (без урахування Суперкубка-2019, в якому кияни перемогли 2:1).

У попередніх трьох поєдинках УПЛ сильнішим був Шахтар (1:0, 2:1, 3:1), а Динамо взяло реванш у 1/8 фіналу Кубка України (2:1).

На центральний матч 29-го туру першості УПЛ між Динамо і Шахтарем отримав призначення арбітр Віталій Романов із Дніпра, якому допомагатимуть Андрій Скрипка та Олександр Войтюк.

 

Прогноз букмекерів

Дивитися онлайн Шахтр-Динамо / фото: iSport.ua

Букмекери віддають невелику перевагу в цій грі Шахтарю. На перемогу Динамо дається коефіцієнт 2,80, тоді як на Шахтар – 2,50. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,40.

Коефіцієнти Паріматч: перемога Динамо – 2,80, перемога Шахтаря – 2,50, нічия – 3,40.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *