Оголошено пісню, яку Україна представить на Євробаченні-2021

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Гурт Go_A буде представляти Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2021 у Роттердамі з піснею “Шум”. Про це УНН повідомляє з посиланням на “Суспільне”.

Цитата:

“На розгляд журі, до складу якого увійшли Джамала, Євген Філатов, Руслан Квінта, Ярослав Лодигін та Дмитро Хоркін, було представлено три нові композиції: “Рано”, “Церковка” та “Шум”. З трьох запропонованих гуртом пісень одноголосно обрали — “Шум”, – йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що в основу пісні покладено однойменну обрядову гру-веснянку. Пісня “Шум” в інтерпретації гурту Go_A — це сучасне переосмислення архаїчної гри з елементами давнього магічного обрядодійства.

“На початку березня буде представлено конкурсну версію пісні “Шум” та новий відеокліп”, – зазначається в повідомленні.

Так, співачка та переможниця Євробачення-2016 Джамала поділилася своїм враженням від пісні, яку обрали журі: “Я проголосувала за пісню “Шум” — вона мені звучить дуже сучасно. Спів наживо вирішує майже все, тому Каті я б хотіла побажати впевненості, яка була на Нацвідборі минулого року. Просто співайте, і мені здається, що все вийде!”.

Соліст гурту The Maneken та продюсер Євген Філатов зазначив, що попереду у гурту ще довга підготовка до конкурсу: “Я бажаю гурту Go_A в першу чергу триматися, показати себе та достойно представити Україну”.

“Я радий, що гурт за рік не стояв на місці. Бачимо, що вони вклали у творчість всі сили, думки та ідеї й велику любов у те, чим займаються”, — прокоментував відбір пісні на Євробачення-2021 музичний продюсер та композитор Руслан Квінта.

Зазначається, що згідно з правилами відбору, представник України на Євробаченні-2021, гурт Go_A мав представити щонайменше дві пісні для відбору журі до 29 січня.

Варто нагадати

Гурт Go_A став переможцем на Національному відборі-2020. Через скасування Пісенного конкурсу у 2020 році, гурт Go_A представлятиме Україну на Євробаченні-2021 з новою піснею, як це було оголошено у березні 2020 року.

Європейська мовна спілка назвала дати проведення пісенного конкурсу “Євробачення-2021”. 18 травня та 20 травня відбудуться два півфінали, а 22 травня — фінал конкурсу.Також організатори “Євробачення-2021” виключили традиційний формат проведення конкурсу через COVID-19.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *