Олександрія – Вольфсбург дивитися онлайн трансляцію: 28.11.2019

Сьогодні відбудеться матч п’ятого туру групового етапу Ліги Європи між Олександрією і Вольфсбургом. Стежте за грою онлайн на Korrespondent.net.

У четвер, 28-го листопада 2019 року, відбудеться поєдинок групового етапу Ліги Європи, в якому Олександрія буде протистояти німецькому Вольфсбургу.

Матч відбудеться у Львові на стадіоні Арена Львів, початок протистояння о 19:55 за київським часом. Перша зустріч команд завершилася на користь Вольфсбурга з рахунком 3:1.

Korrespondent.net проведе онлайн-трансляцію поєдинку, стежте за грою онлайн.

Олександрія з трьома очками посідає останнє, четверте місце в групі I. У разі поразки український клуб позбудеться шансів вийти в плей-офф.

Не знає поразок сім матчів поспіль у всіх турнірах при трьох перемогах. Займає п’яту сходинку в українській Прем’єр-лізі. Не зможе сподіватися на півзахисників Протасова і Ситала (травми).

Дивитися онлайн Олександрія / фото: iSport.ua

Вольфсбург йде на другій сходинці в групі, випереджаючи Олександрію на два очки. У минулому турі Бундесліги покінчив із серією з чотирьох поразок поспіль у всіх турнірах.

Займає сьому позицію в чемпіонаті Німеччини. Колективу не допоможуть воротар Клінгер, півзахисники Маллі, Камачо, Шлагер і нападаючий Гінчек.

Турнірна таблиця

Турнірна таблиця / фото: google.com

Орієнтовні склади команд

 

Олександрія: Паньків, Мірошниченко, Бухал, Дубра, Пашаєв, Гречишкін, Банада, Ковалець, Лучкевич, Третьяков, Безбородько

Вольфсбург: Кастельс, Брукс, Брума, Тіссеран, Руссільон, Арнольд, Гілавогі, Вільям, Вегхорст, Мехмеді, Сантос Са

Де дивитися пряму трансляцію матчу

 

У прямому ефірі поєдинок 28-го листопада, починаючи з 19:55, покаже телеканал Футбол 2.

Прогноз на матч Вольфсбург – Олександрія

Матч Олександрії онлайн / фото: iSport.ua

Усі букмекерські контори однозначно вважають фаворитом німецький клуб. Фахівці з William Hill встановили котирування – 1.60 на перемогу німців і 5.50 – на успіх Олександрії. На нічию можна зробити ставку з коефіцієнтом 3.90.

Експерти PariMatch оцінили перемогу господарів в 5,80, на німців 1,63. На те, що матч закінчиться внічию – тут приймають ставки на 4,00.

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *