Шахтар – Монако: онлайн-трансляція матчу ЛЧ – 25 серпня 2021

Сьогодні, 25 серпня, на korrespondent.net відбудеться текстова онлайн-трансляція матчу-відповіді раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів – між українським Шахтарем і Монако.

Матч українців відбудеться в Харкові на стадіоні Металіст. Початок зустрічі о 22:00 за київським часом. Перший поєдинок закінчився на користь Шахтаря з рахунком 0:1.

Зустріч обслуговуватиме група суддів з Англії на чолі з Ентоні Тейлором. На лініях йому допомагатимуть Гері Бесвік і Адам Нанн. Обов’язки четвертого судді покладено на Девіда Кута.

Шахтар – Монако сьогодні о 22:00 / фото: google.com

Korrespondent.net проведе текстову онлайн-трансляцію Шахтар – Монако

Монако зіграв три тури в новому сезоні чемпіонату Франції. Дуже невдало – дві поразки і нічия. З одним очком монегаски займають незвичне для себе 19-е місце – в зоні вильоту з Ліги 1.

Шахтар зіграв п’ять матчів у новому сезоні чемпіонату України. Підсумок – чотири перемоги і одна поразка, і команда Роберто Де Дзербі займає другий рядок в таблиці, поступаючись Динамо 1 балом.

Шахтар і Монако зустрічалися один з одним в далекому 1979 році. У першому раунді Кубка УЄФА сильнішими були монегаски, які виграли вдома 2:0, а в Донецьку поступилися 1:2.

Переможець раунду плей-офф вийде в груповий етап Ліги чемпіонів, а той, хто програв, потрапить в груповий етап Ліги Європи.

Орієнтовні склади:

Шахтар: Додо, Марлон, Матвієнко, Ісмаїлі, Степаненко, Майкон, Педріньйо, Патрік, Соломон, Траоре

Монако: Нюбель, Сідібе, Дісасі, Павлович, Желсон Мартінш, Жеан Лукас, Тчуамені, Якобс, Боаду, Фолланд, Діоп

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Читайте Korrespondent.net в Google News

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *