Карантин вихідного дня: названі втрати ресторанів

За минулу суботу та неділю заклади громадського харчування втратили 27% обороту. Найболючіше карантин вдарив по ресторанах і барах, які втратили 40% тижневого обігу.

 

Під час першого уїк-енду карантину вихідного дня заклади громадського харчування втратили 27% обороту. Про це станом на понеділок, 16 листопада, свідчать дані платформи Опендатабот, посилаючись на дані Poster, компанії з автоматизації ресторанів.

 

Відзначається, що за тиждень оборот кафе і ресторанів впав на 10%, порівняно з попереднім тижнем.

 

Загалом з початку карантину в березні виручка ресторанів впала на 81%, порівняно з докарантинними показниками. Влітку ресторанному бізнесу вдалося відновитися. Однак вже з середини жовтня обороти знову падають.

 

За даними Poster, на суботу та неділю припадає основна частина виручки закладів громадського харчування. У вихідні ресторани заробляють, в середньому, 41% від свого тижневого обороту, бари – 40%, піцерії і кальянні – 35%, фастфуд – 31%, кондитерські – 30%.

 

Нагадаємо, карантин вихідного дня ввели з 14 листопада. Нові обмеження діють з 00:00 суботи до 00:00 понеділка. На вихідних заборонена робота розважальних закладів, ресторанів, кафе, спортзалів і непродуктових магазинів і ТРЦ.

 

Демарш регіонів. Ігнор карантину вихідного дня

 

 

 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Карантин у Києві та Україні

У Києві склали чотири тисячі протоколів за порушення карантину

“Червоний” Харків не зупинятиме громадський транспорт та не закриватиме ресторани

СюжетЗа крок до COVID-катастрофи. Чи уникне Україна нового локдауну

СюжетЯк і чому “червоні” міста в Україні бунтують проти карантину

СюжетКоронавірусні антирекорди. Чому в Україні зростає кількість хворих

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *