Франція – Україна: онлайн-трансляція відбірного матчу ЧС-2022

Сьогодні, 24 березня, на Корреспондент.net відбудеться текстова онлайн-трансляція відбірного туру чемпіонату світу 2022 – між збірною України та збірною Франції.

Поєдинок відбудеться в північному передмісті Парижа Сен-Дені, на стадіоні Стад де Франс. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом. Матч Франція – Україна відбудеться без глядачів через карантинні обмеження.

Поєдинок обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з німцем Тобіасом Штилером.

Korrespondent.net проведе текстову онлайн-трансляцію матчу.

Матч у передмісті Парижа відкриє для команди Андрія Шевченка кваліфікацію на Мундіаль у Катарі. Україна потрапила до групи D, де протистоятиме французам, Казахстану, збірній Фінляндії і Боснії і Герцеговини. Саме гостьовий матч з фаворитом групи і стане першим для нашої збірної на цьому шляху.

У Лізі націй українці виступили непогано у вкрай складній групі з німцями та іспанцями, проте скандальна технічна поразка від збірної Швейцарії не дозволила нашій команді втриматися в дивізіоні А.

Збірна України десять разів зустрічалися з Францією і всього раз обігравала її. Це відбулося в домашньому поєдинку плей-офф відбору на ЧС-2014. Тричі зустрічі закінчувалися внічию і шість разів поразкою України.

Турнірна таблиця:

Орієнтовні склади команд:

Франція: Льоріс – Павар, Варан, Кімпембе, Ернандес – Канте, Погба, Ндомбеле – Грізманн, Жиру, Марсьяль

Україна: Бущан – Караваєв, Кривцов, Матвієнко, Миколенко – Малиновський, Сидорчук, Зінченко – Марлос, Ярмоленко, Яремчук

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *