Ізраїль ліквідував трьох командирів “Ісламського джихаду” під час ударів по сектору Гази

В "Ісламському джихаді" підтвердили загибель цих людей і пообіцяли вжити заходів у відповідь.

Військові Ізраїлю заявили про ліквідацію трьох командирів “Ісламського джихаду” у результаті авіаударів по сектору Гази під час операції “Щит та стріла”. Міністерство охорони здоров'я Палестини повідомило, що ще 12 людей загинули в результаті авіаударів.    

Про це повідомляє Israel Hayom із посиланням на армію оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ).

“На цьому етапі ми досягли наших цілей, ми завдали ударів, де було необхідно, і якщо буде потрібно, ми наростимо атаки. Ми готові до будь-якого сценарію”, – заявив представник ЦАХАЛ контр-адмірал Даніель Хагарі.

Зазначається, що ліквідовані командири “Ісламського джихаду” відповідальні за нещодавній ракетний обстріл Ізраїлю, коли в бік жителів півдня було випущено понад 100 снарядів. 

Деякі ЗМІ також повідомляли, що окрім командирів, загинули їхні дружини та діти.

Зокрема, було вбито командувача угруповання в північній частині сектору Газа і командира, відповідального за активність “Ісламського джихаду” на Західному березі річки Йордан.

В “Ісламському джихаді” підтвердили загибель цих людей і пообіцяли вжити заходів у відповідь. 

Загалом, за даними регіональних ЗМІ, через зростання напруженості із січня загинули понад 100 палестинців і щонайменше 19 ізраїльтян.

Нагадаємо, під час “параду Перемоги” у Москві 9 травня трапився казус – Путін злякався “хлопка”, а це був барабан, який раптово та голосно заграв.  

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *