“Юґ Русі” бере курс на виробництво білку рослинного походження

Зростання кількості населення у світі, кліматичні зміни та економічна нестабільність – це лише деякі складові підвищення попиту на білок рослинного походження. Збільшення попиту на білок рослинного походження спостерігається й в харчовій промисловості. Сьогодні багато країн розвивають нові галузі промисловості – виробництво м’яса та молока рослинного походження. Продукти на основі складних білків рослинного походження набувають популярності в спортивній сфері та сфері функціонального харчування. Крім того, у світовому тваринництві зараз вкрай популярні збагачені білком різноманітні добавки. У групі компаній “Юґ Русі” усвідомлюють, що така світова тенденція є слушною нагодою і для власного розвитку.

"Юґ Русі" бере курс на виробництво білку рослинного походження
Серґей Кіслов

“У 2022 році виповниться 30 років із моменту заснування “Юґу Русі”. За майже 30 років ми накопичили великий обсяг знань та навичок у сфері виробництва продуктів харчування та рослинництва”, – заявив Серґей Кіслов, засновник групи компаній “Юґ Русі”. “Наразі в нас на різних етапах реалізації є декілька проєктів, пов’язаних із виробництвом складних продуктів із використанням білку рослинного походження. Ідеться про м’ясо та молоко рослинного походження, використання білку для спортивного та дієтичного харчування, та нові корми для розведення свійської худоби. Ми з упевненістю інвестуємо в цю галузь, оскільки переконані, що проєкти із використанням білків рослинного походження дадуть багато користі для довкілля, суспільства та економіки “Юґу Русі”.

Представники “Юґу Русі” сподіваються розпочати виробництво білку рослинного походження на власному виробництві вже в першій половині 2021 року.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *