Найпопулярніші покриття для підлоги 2022

Найпопулярніші покриття для підлоги 2022
Найпопулярніші покриття для підлоги 2022

Найпопулярніший колір покриття для підлоги в 2022 році – сірий. Від теплого, змішаного з бежевим, до холодного кольору корчі. Фахівці пов’язують цю тенденцію із розвитком скандинавського стилю інтер’єрів, а також продовженням тріумфального поширення нового стилістичного спрямування Japandi.

Цей колір міститься в різних популярних покриттях для підлоги, як:

  • вініл
  • ламінат
  • паркет

Вінілове покриття

Сірі підлоги практичні, красиві, підходять до всіх інтер’єрів, а багатий вибір відтінків дозволяє власникам користуватися різноманітною палітрою. Вініл сірих відтінків використовується не тільки на підлозі, але й для обробки стін у ванних кімнатах та кухнях. Величезний асортимент вінілового покриття можна придбати в інтернет-магазині якіcної підлоги “ВіоПол”

Саме вінілова плитка та дошка з жорстким сердечником (LVT). Це покриття дійсно класу «люкс», з підвищеною зносостійкістю, міцне та довговічне. Помітна наступна тенденція – багато виробників перейшли на кам’яно-полімерний композит (SBC), відмовившись від серцевини з деревно-полімерного композиту (WBC).

Тепер і вінілова плитка, як і ламінат комерційного класу, виготовляється на кам’яно-полімерній основі, яка надає додаткової жорсткості та міцності. При цьому верхній декоративний шар може бути різним, вибір великий і доступний у різних варіаціях. Але найчастіше вінілові плитка та дошка класу «люкс» імітують деревину. До того ж дуже вдало.

Підлоги з ламінату

Ламінат уже не той, що раніше. Немає дешевого виду пластику або паперу, сучасне покриття для підлоги, як і раніше, багатошарове, але верхній декоративний шар став набагато реалістичнішим, красивішим і міцнішим. Імітації деревини стали набагато переконливішими, є ламінат із рельєфною фактурою та скосами. Таке покриття цілком може конкурувати з найкращими вініловими планками класу Luxury. Деякі виробники навіть почали писати слово «ламінат» маленькими літерами, наголошуючи на тому, що це «підлога з високими експлуатаційними характеристиками».

Паркет з натуральної деревини

Для тих, хто хоче натуральну підлогу, виробники, як і раніше, пропонують великий вибір дощок і паркет різних відтінків. Інженерна дошка продовжує набирати популярності, поверхня з натуральної деревини і композит у серцевині роблять такі покриття і міцними, і красивими. Популярні модрина, гікорі, «англійський паб» та клен.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *