ПСЖ не зміг забити у зачаровані ворота Кобеля: Боруссія – перший фіналіст Ліги чемпіонів-2024

СПЕЦПРОЄКТ Матеріали з позначкою “Спецпроєкт”, “Партнерський матеріал” чи “Актуально” розміщені на комерційній основі. Редакція може не поділяти цю позицію.

ПСЖ – Боруссія Дортмунд: результат матчу та відео голів / Фото Getty Images

У вівторок, 7 травня, відбувся другий півфінальний матч Ліги чемпіонів між ПСЖ та Боруссією Дортмунд. Першим фіналістом став німецький клуб.

ПСЖ – Боруссія Дортмунд 0:1 (за сумою двох матчів 0:2)

Гол: Гуммельс, 50

24 Канал спільно із Pepsi розповідає хід матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів у Парижі. Перша зустріч між командами закінчилась мінімальною перемогою Боруссії у Дортмунді 1:0. Єдиний та переможний гол у поєдинку забив нападник “джмелів” Ніклас Фуллькруг.

Другий півфінал між ПСЖ та дортмундською Боруссією розсудив 48-річний італієць Даніеле Орсато.

Команди дуже обережно розпочали другу очну гру у столиці Франції. Хоча за стартові 13 хвилин колективи на обох завдали 5 ударів, але жоден із них не був надто гострим, аби перевтілитись у гол.

Весна – період яскравих емоцій. Це точно підтвердять футбольні фанати, які слідкують за Лігою чемпіонів. А щоб кожен матч подарував ще більше насолоди, радимо обирати Pepsi в оновленому дизайні. Новий стиль – улюблена гра!

Перший по-справжньому гострий момент був на 17-й хвилині, коли Боруссія вводила м’яч із ауту. Ріерсон кинув на Фуллькруга, який відкинув партнеру по команді під удар. Юліан одразу пробив у ближній кут, але м’яч зачепив сітку воріт із зовнішньої сторони володінь Доннарумми. Хоча воротар ПСЖ контролював ситуацію.

Футболісти ПСЖ намагались відповісти чимось гострим, але оборона гостей на відмінно ліквідовувала намагання парижан. Захист німецького клубу перекрив вільні зони Мбаппе, якого практично не було видно в атаці господарів. Що не скажеш про Дембеле, який був найпомітнішим у складі ПСЖ на полі у першому таймі.

Мбаппе “розчинився” на футбольному полі

Вітінья пристрілювався із середньої відстані – м’яч пролетів далеко від рамки воріт суперника.

Вже через декілька хвилин вже Дембеле пробивав по воротах Боруссії. Але Усману не вдалось вразити ворота Кобеля. Удар був вище володінь гостей із Німеччини.

Наприкінці першого тайму Кобель двічі врятував Боруссію від пропущених голів. Спершу голкіпер господарів перервав передачу від Мбаппе, а вже через дві хвилини впорався із пострілом Вітіньї.

Вже на останній хвилині першої 45-хвилинки Руїс небезпечно пробивав з-за меж штрафного майданчика гостей. Але один із захисників “джмелів” заблокував постріл, перевівши м’яч на кутовий.

У першому таймі Боруссія повністю контролювала хід поєдинку. Натомість нулі на табло не були надто приємні для команди Луїса Енріке.

Кіліан Мбаппе / Фото Getty Images

Кобель зачарував ворота “джмелів”

Другий тайм розпочався із мегагостроти від господарів поля. Заїр-Емері впритул розстрілював володіння Кобеля, але м’яч по-зрадницьки для ПСЖ зустрівся зі стійкою.

Гості із Німеччини відповіли голом. Результативним став кутовий від Брандта. Найкраще на другому поверсі зіграв Гуммельс, який головою прошив Доннарумму. Боруссія на 50-й хвилині гри повела у рахунку 0:1.

Відео голу Гуммельса

Через 10 хвилин вже Мендеш перевірив на міцність стійку воріт гостей.

Міг Брандт подвоювати перевагу “джмелів”, але Беральдо заблокував удар – кутовий. Після подачі з кута поля м’яч опинився у сітці воріт Доннарумми після удару Гуммельса, але захисник Боруссії був у здоровезному офсайді.

Неймовірна пожежа була біля воріт гостей після кутового. Одразу декілька ударів заблокували футболісти Боруссії. Вже у новій атаці господарів Кобель потягнув удар Мбаппе.

Маркіньйос головою пробив повз ворота після передачі зі стандарту від Ін Лі. Дуже хороший момент був у капітана ПСЖ.

Наприкінці основного часу поперечина взяла на себе удар Дембеле. Якісь зачаровані були у цьому матчі ворота Боруссії. Вже через дві хвилини знову поперечина стала рятівною для Кобеля після пострілу Вітіньї.

ПСЖ продовжувало штурмувати ворота Боруссії, але жоден із численних моментів не перетворився у гол.

Боруссія Дортмунд – перший фіналіст Ліги чемпіонів-2024.

Вже 8 травня визначиться суперник “джмелів” у вирішальному матчі за трофей. В іншому півфіналі Реал прийме Баварію після 2:2 у Мюнхені. Початок традиційно о 22:00.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *