Джокер Кумана вирвав перемогу: “Летючі голландці” здолали Польщу в першому матчі на Євро-2024

СПЕЦПРОЄКТ Матеріали з позначкою “Спецпроєкт”, “Партнерський матеріал” чи “Актуально” розміщені на комерційній основі. Редакція може не поділяти цю позицію. Сергій Шаховець

Програму третього ігрового дня на Євро-2024 відкрив матч Польща – Нідерланди. Команди зіграли поєдинок в рамках першого туру в групі D.

Польща – Нідерланди 1:2

Голи: Букса, 16 – Гакпо, 29, Вегхорст, 83

У неділю, 16 червня, в Гамбурзі на стадіоні “Фолькспаркштадіон” відбувся матч між збірними Польщі та Нідерландами. У складі “Кадри” був відсутній лідер команди – Роберт Левандовський, повідомляє 24 Канал.

Головний тренер Польщі Міхел Пробеж в стартовому складі замість Левандовського випустив Адама Буксу. Форвард Антальяспору не підвів наставника.

Євро-2024 – топова футбольна подія, яку неможливо пропустити! Тож вмикай свій гаджет на гучність та вболівай за українську збірну.
Сила духу є у кожного, у чому твоя?
Nemiroff De Luxe. That’s my spirit.

Холодний душ для Нідерландів

“Летючі голландці” без розвідки розпочали поєдинок. Коді Гакпо повинен був забивати вже на 2-й хвилині, проте Войцех Щенсний ефектним сейвом врятував “Кадру” від неприємностей.

На відміну від суперників поляки свої моменти так не марнували. На 16-й хвилині Адам Букса замкнув подачу з кутового, головою відправивши м’яч до сітки воріт Вербрюггена.

Відео голу Букси

Фавориту знадобилося 13 хвилин, щоб відновити паритет. Активний Коді Гакпо скористався пасом Нейтана Аке та пробив з меж штрафного майданчика.

Дивіться відео голу Гакпо

До перерви “помаранчеві” мали гарні моменти забити гол в роздягальню. Однак ударам Депая та Гакпо бракувало влучності.

Тренерське чуття Кумана

В другій 45-хвилинці малюнок гри не змінився. Нідерланди диктували свої умови, але поляки відповідали небезпечними атаками.

На 59-й хвилині лише реакція Вербрюггена врятувала ворота “помаранчевих” від гола після удару Якуба Ківьора.

Головний тренер збірної Нідерландів Рональд Куман замінами намагався освіжити гру. Замість Гакпо на полі з’явився Ваут Вегхорст. Ледь не перший дотик до м’яча форварда Хоффенхайма призвів до гола. 31-річний нападник отримав пас від Нейтана Аке та змусив Щенсного діставати м’яч з сітки воріт.

Відео переможного голу Вегхорста

Фінальний свисток арбітра зафіксував вольову перемогу підопічних Рональда Кумана з рахунком 2:1.

До речі, другий матч в групі D між Австрією та Францією відбудеться у понеділок, 17 червня. Поєдинок в Дюссельдорфі розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *