Інцидент з дівчиною і представниками ТЦК в Одесі: в ОК “Південь” відреагували

В ОК “Південь” відреагували на інцидент з дівчиною і представниками ТЦК / Колаж 24 Каналу

В Одесі трапився конфліктний інцидент із побиттям між дівчиною і чоловіком у формі. На ситуацію вже відреагували в оперативному командуванні “Південь”

Військові зазначили, що вже звернулися до правоохоронців, щоб розслідувати ситуацію з відео з інцидентом між дівчиною і представником ТЦК та СП в Одесі.

ОК “Південь” висловилося про відео з інцидентом в Одесі

В офіційній заяві мовиться, що керівництво оперативного командування “Південь” звернулося до правоохоронних органів, щоб встановлення мети та обставин створення відео, а також для визначення осіб та груп, в чиїх інтересах ці дії були здійснені.

Такі відеоматеріали, що потрапляють в мережу, працюють на користь нашого ворога, спрямовуючись на руйнування процесу мобілізації та дискредитацію військових з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки,
– зазначили військові.

В ОК “Південь” також наголосили, що спільні зусилля з правоохоронними органами допоможуть виявити та зупинити подібні недозволені дії, а також зберегти безпеку та стабільність у регіоні їхньої відповідальності.

Важливо! Оперативну інформацію щодо останніх подій в Україні ви можете знайти в телеграмі 24 Каналу. Долучайтеся, аби дізнаватися всі новини найпершими!

Що відомо про інцидент з дівчиною і представником ТЦК

  • Одеситка Антоніна Токмакова стверджує, що прийшла з трьома друзями в поліцію, щоб написати заяву на таксиста, який залив їх перцевим газом. Але згодом у відділку з’явився чоловік у формі, з яким і зав’язався конфлікт. Цей громадянин представився працівником ТЦК і побив дівчину милицею.
  • Працівники Одеського ТЦК відреагували на подію. Там зазначили, що у разі виявлення та доведення провини представників ТЦК та СП, вони будуть притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством.
  • В поліції зазначили, що після побиття сама потерпіла із заявою у правоохоронні органи не зверталася, на телефонні дзвінки не відповідає і вдома не з’являється.
  • Відреагували на інцидент також і в Міністерстві оборони України. Там зазначили, що тримають на контролі розслідування цієї справи, надаючи повну і всебічну підтримку органам досудового слідства для встановлення усіх обставин та притягнення винних до відповідальності.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *