Єдиний, хто може стояти за вбивством Фаріон і радіти йому

Єдиний, хто може стояти за вбивством Фаріон і радіти йому Сергій ФурсаОсновні тези

  • Найбільша сила українців – єдність. Після вбивства Ірини Фаріон нам потрібно об’єднатися і засудити цей жахливий злочин.
  • Спільна трагедія через загибель людини є кращою відповіддю ворогу, який не цінує життя.

Я ніколи не любив Ірину Фаріон. Та й вона не любила людей, що відстоюють ліберальні цінності. Але вбивство – то не український метод вирішення суперечок. Навіть ціннісних. Навіть принципових.

Найкраща помста ворогу

Майдан 2004 року, Майдан 2013 року. Початок повномасштабного вторгнення 2022 року. Що спільного?

Що українці різних політичних спектрів ставали разом. Ліберали разом з консерваторами. Проти ворогів України. І байдуже що нас роз’єднує, бо є щось єдине, що тримає нас разом. І без цієї єдності неможливі були Помаранчева революція, Революція Гідності, героїзм зими – весни 2022 року.

Тому єдиний, хто може стояти за вбивством Ірини Фаріон чи радіти йому, – це той самий ворог, кого завжди бісила єдність українців у критичні моменти. Це Росія. Це той ворог, який організовував в Україні політичні вбивства десятиліттями.

Яка можлива відповідь на дії ворога? Тільки єднання. Всіх спектрів. Всіх тих, хто любив Ірину Фаріон і хто ні. Це єдина можлива відповідь спільному ворогу. Ворогу, який організовує чи провокує вбивство для роз’єднання.

Наша єдність – це найкраща помста. Помста ворогу, якого ця єдність бісить і який здатен вбивати, щоб цю єдність порушити. Наша єдність – це єдиний запобіжник від майбутніх вбивств. Бо якщо ворог побачить, що такі політичні вбивства розділяють нас, він буде продовжувати. Йому буде байдуже, вбиває він лібералів чи консерваторів.

Наша єдність і спільне проживання трагедії загибелі людини – це найкраща відповідь ворогу, який не цінує жодне життя. Це те, що відрізняє нас від ворога. І це те, що формує нашу перевагу. І ми не можемо це втратити.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *