Три нокдауни для Хорватії: Іспанія розчавила бронзового призера Мундіалю на Євро-2024

СПЕЦПРОЄКТ Матеріали з позначкою “Спецпроєкт”, “Партнерський матеріал” чи “Актуально” розміщені на комерційній основі. Редакція може не поділяти цю позицію. Сергій Шаховець

Центральним поєдинком другого ігрового дня на Євро-2024 стала зустріч Іспанії та Хорватії. Суперники по групі В претендують на вихід в плей-оф.

Іспанія – Хорватія 3:0

Гол: Мората, 29, Руїс, 32, Карвахаль, 45+3

У суботу, 15 червня, на Олімпійському стадіоні в Берліні збірна Іспанії в рамках першого туру Євро-2024 зустрічалася з Хорватією. Одні з найсильніших європейських збірних вважаються фаворитами континентального турніру, повідомляє 24 Канал.

“Фурія роха” тричі ставала чемпіоном Європи (1964, 2008, 2012). Натомість “картаті” здобули “бронзу” на Мундіалі-2022 в Катарі.

Євро-2024 – топова футбольна подія, яку неможливо пропустити! Тож вмикай свій гаджет на гучність та вболівай за українську збірну.
Сила духу є у кожного, у чому твоя?
Nemiroff De Luxe. That’s my spirit.

Гольова феєрія іспанців

Іспанці активно розпочали поєдинок, створивши кілька непоганих моментів біля воріт збірної Хорватії. Проте усі спроби завершилися нічим.

“Картаті” сподівалися на свого лідера Модрича. На 21 хвилині матчу ветеран збірної Хорватії пасом-цукеркою вивів на сам з голкіпером Будіміра, але форвард не встиг до м’яча. Одразу ж Анте спробував виправитися, але пробив головою вище воріт.

Рахунок на табло змінився на 29-й хвилині зустрічі. Іспанці скористалися помилками центрбеків Хорватії, вивівши на побачення з Ліваковічем Морату. Форвард Атлетіко не залишив шансів голкіперу Фенербахче.

Відео голу Морати

На цьому “Фурія роха” не зупинилася. Через три хвилини Фабіан Руїс скористався пасом Педрі та влучно пробив повз голкіпера. Рахунок став 2:0 на користь іспанців.

Дивіться відео голу Руїса

У компенсований до першого тайму час Карвахаль відправив хорватів в нокаут. Півзахисник мадридського Реала отримав пас від юного Ламіна Ямала та пробив по центру воріт. 3:0 – такого результату після першої 45-хвилинки точно ніхто не очікував.

Як забивав гол Карвахаль: дивіться відео

На початку другого тайму хорвати створили справжню пожежу у штрафному майданчику іспанців. Лише диво та майстерність голкіпера Унаї Сімона врятували “Фурію роху” від неприємностей.

Скасований гол Хорватії

Головний тренер Хорватії Златко Далич намагався замінами змінити перебіг подій на полі. “Картаті” спробували повернути інтригу, заробивши пенальті за 10 хвилин до завершення матчу. Петкович з позначки не зумів переграти Сімона, але на добиванні відправив м’яч до сітки воріт.

Однак радість хорватів була передчасною. Арбітр після перегляду ВАР зафіксував офсайд та скасував гол.

У підсумку Іспанія здобула впевнену перемогу з рахунком 3:0 у стартовому матчі на Євро-2024. Хорватам потрібно набирати очки в наступних поєдинках, щоб продовжити боротьбу за трофей.

Відеоогляд матчу Іспанія – Хорватія

До слова, у другому матчі групи В зустрінуться чинні чемпіони італійці та дебютанти Євро збірна Албанії. Поєдинок відбудеться 15 червня. Початок – о 22:00.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *