Підсумки 30.11: підрив банку і добір на Євро-2020

У Києві підірвали відділення “Ощадбанку”, збірна України дізналася суперників у фінальній частині ЧЄ-2020. Корреспондент.net виділяє головні події вчорашнього дня.

 

Президент провів нараду щодо зниження тарифів

 

Президент Володимир Зеленський провів нараду, на якій обговорювалися шляхи зниження тарифів на комунальні послуги, повідомляє Офіс президента в суботу, 30 листопада.

 

На зустрічі був присутній глава уряду Олексій Гончарук, який анонсував проект, який дозволить наступної зими знизити суму платіжки на 50%.

 

Турецький потік в обхід України запустять в січні

 

Газопровід Турецький потік буде запущено 8 січня 2020 року, повідомив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган 30 листопада під час урочистої церемонії відкриття газопроводу Tanap між Туреччиною і Азербайджаном.

 

За словами турецького лідера, урочисті заходи на честь запуску трубопроводу відбудуться в Стамбулі. “Звичайно, у нас є ще один дуже важливий крок, який ми зробимо”, – сказав Ердоган.

 

У Києві підірвали відділення банку

 

У Києві в ніч на суботу, 30 листопада, підірвали і пограбували відділення Ощадбанку. “У Києві на Русанівці підірвали і пограбували відділення Ощадбанку: вулицю засипало грошима”, – йдеться в повідомленні.

 

Поліція ввела операцію “Сирена”. Машину зловмисників розшукують.

 

Збірна України дізналася суперників на Євро 2020

 

У суботу, 30 листопада, в Румунії відбулося жеребкування групового етапу чемпіонату Європи з футболу 2020 року. Збірна України дізналася трьох з чотирьох суперників.

 

Група C (Амстердам, Бухарест):

 

Голландія

Україна

Австрія

Переможець стикових матчів групи D (Грузія, Північна Македонія, Косово, Білорусь)

 

Зеленський шукає побитих на Майдані студентів

 

Президент Володимир Зеленський хоче зустрітися зі студентами, яких шість років тому побив Беркут на Майдані. Про це 30 листопада він написав на своїй сторінці в Facebook.

 

“Вони залишилися ночувати на Майдані не заради майбутніх портфелів або мандатів, не для того, щоб заробити політичні бали або дивіденди, а тільки заради одного – щасливого майбутнього для своєї країни”, – йдеться в його повідомленні.

 

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *