Мальме – Динамо онлайн трансляція ліги Європи: 28.11.2019

Сьогодні, 28 листопада, на Кorespondent.net відбудеться текстова онлайн-трансляція матчу п’ятого туру групового етапу Ліги Європи – 2019/2020 між шведським Мальме і київським Динамо.

Українці проведуть поєдинок на виїзді на стадіоні Malmö New Stadium. Початок гри о 22.00 за київським часом. У прямому ефірі в Україні транслювати матч Мальме – Динамо буде телеканал Футбол 2.

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ

 

36. Сидорчук жовту на рівному місці отримав, за відкидання м’яча.

 

35. Мальме нічого особливого із себе не представляє, але Динамо поки обіграти шведів не може.

 

30. Багато фолів у центрі поля, багато боротьби.

 

24. Жовта Шабанову, він пропустить наступний матч.

 

23. Паузу взяло Динамо, даремно.

 

19. Так краще, тепер головне не зупинятися.

 

18. ГОООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!!! МИКОЛЕНКО!!!! ПАС БУЯЛЬСЬКОГО, і МИКОЛЕНКО РОЗСТРІЛЮЄ ВОРОТА! 1:1!

 

16. Вербич! Уже з метрів п’яти бив, але все одно не забив – кіпер врятував. Багато моментів у Динамо, а голу немає.

 

15. Сидорчук обрізався біля своїх воріт, але Шабанов підстрахував.

 

13. Циганков вискочив один на один, забив, але був офссайд.

 

11. Удар шведів – у руки Бущану.

 

9. Бесєдін на ударній позиції – мимо воріт зарядив.

 

5. Вербич легко обіграв двох, рикошет, і м’яч пішов повз ворота. Кутовий також не допоміг.

 

4. МОМЕНТ! Буяльський зовсім один перед воротами і дуже слабо пробив, прямо в руки кіперу. Забійний момент.

 

3. Знову Динамо виїзний матч починає із пропущеного м’яча.

 

2. ГОЛ!!! Нормально Динамо починає. Подача з кутового, Бущан один удар відбив, але Бенгтссону добити м’яч у ворота ніхто не завадив. 1:0!

 

1. Мальме мчить уперед, кутовий заробили.

 

МАТЧ РОЗПОЧАВСЯ

 

У Динамо досить традиційний склад, без експериментів. Тільки Кадар і Шабанов гратимуть разом, Попова немає навіть на заміну, у нього травма. Обидва центральні захисники у Динамо сьогодні лівоногі, це може створити проблеми.

 

Команди виходять на поле.

 

Красива церемонія на початку матчу. Мальме прощається з легендою клубу Розенбергом, який завершує кар’єру.

 

Найважливіший матч. Перемога виводить Динамо у плей-офф Ліги Європи.

 

СТАРТОВІ СКЛАДИ

 

Динамо: Бущан – Кендзьора, Шабанов, Кадар, Миколенко – Буяльський, Сидорчук, Шепелєв – Циганков, Вербич – Бесєдін

 

Мальме: Далін, Ларссон, Сафарі, Рікс, Баширу, Траустасон, Розенберг, Бенгтссон, Інносент, Нільсен, Бергет

Обидва поєдинки п’ятого туру в групі В рівнозначні, адже всі чотири команди мають шанс вийти з групи, досить тільки обігравати суперників в іграх, що залишилися. Українці займають другий рядок в турнірній таблиці, маючи однакову кількість очок з Копенгагеном, по 6.

Але у данців краще співвідношення забитих і пропущених м’ячів (4:3 проти 3:2), тому вони перші в турнірній таблиці. Мальме відстає від Динамо всього на очко, це означає, що сьогодні ввечері кожна команда буде прагнути перемогти суперника, поборотися за очки і місце в плей-офф турніру.

У разі перемоги над Мальме кияни гарантують собі вихід в 1/16 турніру.

До поєдинку 28 листопада 2019 року команди вже зустрічалися на футбольному полі. Це було в далекому 1978 році в розіграші Кубка європейських чемпіонів, і перемогу святкували саме шведи.

У лютому цього року команди проводили спаринг на зборах в Марбельї, але жодна з них голом не відзначився. Раніше, крім Динамо, шведський клуб зустрічався з іншими українськими командами: Шахтарем і харківським Металістом.

Турнірна таблиця

Шлях Динамо в Лізі Європи 2019/2020

Мальме – Динамо онлайн / фото: iSport.ua

У першому ж груповому матчі Ліги Європи “динамівці” грали зі шведською командою, і обіграли Мальме з мінімальним рахунком 1:0. У другому турі кияни зустрічалися на виїзді зі швейцарським Лугано і не змогли здобути більше 1 очка, зігравши внічию 0:0. Третій і четвертий тур – ігри з данським Копенгагеном: обидві закінчилися внічию з однаковим рахунком – 1:1.

Учора ввечері команда провела передматчеве тренування, а головний тренер київського Динамо Олексій Михайличенко поспілкувався з представниками ЗМІ. Так, він заявив, що кияни налаштовані тільки перемагати, адже за 2 тури до закінчення групового турніру абсолютно не зрозуміло, хто в підсумку вийде в наступний раунд.

Відомо, що через мікротравми в заявку на матч проти шведів не потрапив центральний захисник Денис Попов. Не варто чекати в складі Динамо чилійця Самбрано, Микиту Бурду.

До Швеції від Динамо поїхав 21 футболіст: Бойко, Кучерук, Бущан, Сирота, Кендзьора, Шабанов, Кадар, Миколенко, Сидорчук, Буяльський, Циганков, Вербич, Де Пена, Гармаш, Караваєв, Шепелев, Шапаренко, Андрієвський, Жерсон Родрігес, Соль, Бесєдін.

Мальме і його шлях в Лізі Європи 2019/2020

 

Мальме – Динамо онлайн-трансляція матчу / фото: iSport.ua

Мальме – 20-разовий чемпіон Швеції. У минулому сезоні клуб посів третє місце в національному чемпіонаті. Команда потрапила в груповий турнір після проходження 4 раундів кваліфікації. У розіграші Ліги Європи 2019/2020 в першому турі Мальме на останніх хвилинах матчу програв київському Динамо.

У другому турі зіграли внічию з данцями з Копенгагена 1:1. Третій тур – гра з Лугано, яка закінчилася перемогою шведів з рахунком 2:1. У четвертому турі Мальме провів повторний матч проти швейцарців, але цього разу внічию.

Головний тренер шведського клубу Уве Реслер на передматчевій прес-конференції зазначив, що Динамо прогресує і грає краще, ніж якийсь час тому. Реслер сказав, що група В цікава тим, що в кожній грі у футболістів є шанс проявити сміливість, командний дух, вирости в професійному плані.

У шведів є проблеми з гравцями: точно не вийдуть Франц Брорссон, Андерс Крістіансен, а також, можливо, не буде Оскара Левицькі і Йо-Інге Бергета. Матч проти Динамо стане останнім для легенди клубу – Маркуса Розенберга, сьогодні запланована офіційна церемонія прощання.

У домашньому матчі найімовірніше зіграють: Далін, Сафарі, Бенгтссон, Нільсен, Бейм, Баширу, Інносент, Рікс, Траустасон, Молінс, Розенберг.

Підготовка команд до гри в третьому турі, прогнози букмекерів

Динамо – Мальме онлайн / фото: iSport.ua

Перед матчем в єврокубку Динамо зіграло 3 гри в національному чемпіонаті. Так, “біло-сині” програли Шахтарю – 0:1 (матч закінчився скандалом із звинуваченнями в расизмі), виграли в Оболоні-Бровара – 5:0 і у Маріуполя – 3:0. А ось у Мальме ігрової практики було менше, адже національний чемпіонат в Швеції закінчився ще 2 листопада. Після цього Мальме зіграло один матч в Кубку Швеції, з Вернамо (2:0), і товариську гру з данським Оденсе (1:2). Щодо чемпіонату, Мальме закінчив його на другому місці.

Судити матч Мальме – Динамо (Київ) буде команда арбітрів з Чехії, головний суддя – 42-річний Павло Краловець. Раніше він вже судив єврокубкові ігри за участю Динамо: в сезоні 2012/2013 кияни поступилися Порту, а через три роки і Челсі.

Авторитетні спортивні портали підрахували, що українська команда “коштує” набагато дорожче від шведської. Так, трансферна вартість гравців Мальме – всього 19,7 млн євро, і це при тому, що склад вважається найдорожчим в країні. Водночас у “біло-синіх” лише Віктор Циганков “коштує” 20 млн євро.

Нагадаємо також, що в рамках передостаннього туру групового турніру Ліги Європи 2019/2020 у другому матчі групи В зійдуться лідер групи – данський Копенгаген і аутсайдер – швейцарський Лугано. У разі виграшу данців вони швидше за все потраплять в наступний тур.

На думку букмекерів, шанси перемогти в матчі у команд практично однакові, з невеликою перевагою в бік Мальме. Так, William Hill ставить на перемогу шведів – 2,9, українців – 2,5, на нічию – 3,2. Коефіцієнти Pari Match практично ідентичні: перемога Мальме – 2,95, шведського клубу – 2,55, нічия – 3,3.

Сьогодні, 28 листопада, в рамках 5 туру Ліги Європи 2019/2020, в групі I відбудеться матч між Олександрією і німецьким Вольфсбургом. Початок поєдинку на стадіоні Арена-Львів о 19.55.

 

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *