Українці Денисенко та Веракса здобули” золото” і “срібло” у плаванні на Паралімпіаді-2024

Українці Денисенко та Веракса здобули" золото" і "срібло" у плаванні на Паралімпіаді-2024

Ярослав Денисенко та Максим Веракса вибороли золоту і срібну медалі у плаванні вільним стилем на 100 м у класі S12. Денисенко фінішував першим з результатом 53.11 секунди, Веракса – другим з часом 53.64.

У середу, 4 вересня, двоє українських спортсменів Ярослав Денисенко, “срібло” — Максим Веракса завоювали подвійний подіум на Паралімпіаді-2024. Хлопці здобули “золото” і “срібло”. Про це пише УНН з посиланням на Суспільне. Спорт.

Деталі

Денисенко тріумфував завдяки ривку на заключному з двох басейнів: з четвертого місця виплив на першу сходинку із результатом 53.11 секунди.

0.53 секунди партнерові за збірній поступився Максим Веракса, який першим допливав стартові 50 метрів дистанції. Третій українець у фіналі, Ілля Яременко, фінішував на сьомій сходинці.

Таким чином трійка призерів виглядає наступним чином на Паралімпіаді-2024 у дисципліні “Плавання вільним стилем (100 м, клас S12)” виглядає наступним чином:

  • Ярослав Денисенко (Україна) 53.11 секунди
  • Максим Веракса (Україна) 53.64
  • Раман Салей (Азербайджан) 53.65
  • 7. Ілля Яременко (Україна) 54.63

    Нагадаємо

    Українські плавці Юрій Шенгур та Андрій Трусов здобули подвійний подіум у плаванні на дистанції 100 метрів на спині у класі S7. Спортсмени вибори “золото” та “срібло” відповідно.

    Источник: www.unn.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...
    Поділіться своєю знахідкою

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *