Убивство двох українок та викрадення немовляти в Німеччині – подробиці злочину

Дитину вбитої українки у Німеччині знайшли живою

Німецька прокуратура не розкриває громадянство звинувачених у вбивстві, однак раніше у місцевих ЗМІ стверджували, що підозрювані – росіянка і німець. 

Німецька прокуратура висунула звинувачення у вбивстві двох українок подружжю із міста Зандгаузен у землі Баден-Вюртемберг. 44-річна жінка і 43-річний чоловік скоїли злочин заради викрадення немовляти.

Про це повідомляє німецьке видання Stern.

У повідомленні не вказується громадянство звинувачених у вбивстві, однак раніше у місцевих ЗМІ стверджували, що підозрювані – росіянка і німець. 

Мотивами злочину називають нереалізоване бажання пари мати дітей. Ще навесні 2023 року вони вирішили викрасти новонароджену дитину і видавати її за власну.

У січні 2024 року жінка через Telegram-канал для допомоги українцям з тимчасовим захистом у Німеччині сконтактувала з 27-річною українкою, яка на той час готувалась до пологів. Коли в лютому дитина народилася, змовники вирішили вбити матір і бабусю. 

Свій намір вони втілили 6 березня. Запросивши українок в ресторан, вони підсипали обом заспокійливі ліки, а коли старша жінка відчула себе недобре, зголосилися відвезти її у лікарню.

Подружжя спочатку привезло додому 27-річну жінку з немовлям, а тоді відвезли її матір до рибальського озера поблизу Бад-Шенборна. Там чоловік кілька разів вдарив українку по голові та вкинув у воду.  

Згодом пара забрала мати та її дитину під приводом того, що у матері стався серцевий напад.  За даними прокуратури, вони поїхали в Гоккенхайм, поблизу дамби на Рейні. Там же чоловік і вбив молоду жінку. Подружжя підпалило труп і разом з немовлям поїхало додому.  

Обох звинувачують у скоєному спільно вбивстві у двох випадках і у викраденні неповнолітньої дитини. 

Семимісячна дівчинка кілька місяців жила у названій сім’ї. На початку літа опіку над дівчиною взяла тітка, 21-річна сестра вбитої. Наприкінці червня вона повернулася до України з немовлям.

Нагадаємо, у березні в Німеччині поблизу міста Гоккенгайм просто на березі річки Рейн було знайдено тіло вбитої 27-річної української біженки Маргарити Разаз. Її новонароджену доньку викрали, а маму оголосили зниклою безвісти.

У Німеччині затримали трьох людей за підозрою у шпигунстві за українцем!

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *