Чоловік знайшов золотий злиток і був шокований його вартістю

Чоловік знайшов золотий злиток і був шокований його вартістю Альона ЗахароваОсновні тези

  • Чоловік знайшов золотий злиток під колодою та виявив, що його вартість становить 66 тисяч доларів, або приблизно 2,7 мільйона гривень.
  • Люк Філліпс розповів, що спочатку сумнівався у справжності золота, але цього разу його металошукач не помилився.

Чоловік знайшов золотий злиток / ютуб Dig It Detecting

Австралійський мисливець за скарбами Люк Філліпс знайшов під гнилою колодою справжній золотий злиток. Його вартість складає вражаючі 66 тисяч доларів, тобто приблизно 2,7 мільйона гривень.

Чоловік до останнього не був упевнений, чи дійсно це золото. Він зізнався, що нерідко його старий металошукач дає хибні сигнали. Однак цього разу він не помилився.

Що чоловік робитиме із золотом

Люк вирішив продати самородок, який важив 793 грами, з яких 595 грамів – це золото, а решта – кварц. Сума угоди залишається конфіденційною, однак за приблизними оцінками шукач скарбів отримав від 52 до 66 тисяч доларів США (від 2,1 до 2,7 мільйона гривень).

Я не багата людина, тому це допоможе мені змінити життя. Звичайно, на пенсію раніше вийти не зможу, але оплачу деякі рахунки, покладу решту на іпотеку або куплю машину,
– додав Філліпс.

Чоловік знайшов золотий злиток: дивіться відео

Додамо, що до січня 2024 року чоловік регулярно публікував відео на своєму ютуб-каналі, відкопуючи старі монети та історичні артефакти.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *