Пропонують до 4000 доларів: у Росії масово шукають людей, які будуть рити окопи на Курщині

Пропонують до 4000 доларів: у Росії масово шукають людей, які будуть рити окопи на Курщині Анжеліка БайбакОсновні тези

  • У Росії масово шукають людей для риття окопів в Курській області. За таку роботу окупанти пропонують від 1600 до 4000 доларів.
  • Робочим також пропонують триразове харчування, всі необхідні інструменти, робочий одяг та проїзд.
  • Окупанти не розкривають конкретних умов праці та кількості потрібних робочих, але наголошують на “терміновому” характері пошуку.

У Курській області пропонують до 4 тисяч доларів за риття окопів / Колаж 24 Каналу

У Росії масово шукають робочих, які будуть рити окопи в Курській області. За таку роботу російські роботодавці пропонують до 4 тисяч доларів.

На російських сайтах розміщені десятки таких вакансій. Однак окупанти не поспішають розкривати умови “вигідного заробітку”.

У Росії масово шукають охочих рити окопи

Сили оборони України в рамках операції на території Курської області успішно продовжують просування. Оскільки ворог не був готовий до такого сценарію, то тепер російські будівельні компанії масово шукають людей, які будуть зводити укріплення.

За роботу окупанти пропонують чималі суми. Загалом, на російських сайтах можна знайти щонайменше 30 оголошень від різних будівельних компаній про пошук робочих в Курську область. До прикладу, будівельна компанія в Башкортостані розмістила на російському сайті “Авіто” оголошення, в якому стверджує, що готова платити до 371 тисячі рублів (близько 4 тисяч доларів) робочим, які будуть зводити траншеї.

Окрім іншого окупанти також обіцяють триразове харчування, всі необхідні інструменти, робочий одяг, проїзд до місця роботи коштом компанії.

Росія шукає робочих, які будуть рити окопи / Скриншот з мережі

Втім, роботодавці не поспішають розкривати реальні умови праці та не повідомляють, скільки робочих їм потрібно.

Загалом, російські компанії пропонують від 150 тисяч рублів (близько 1600 доларів) за таку роботу, а в оголошеннях лише жирним виділяють, що працівників шукають “терміново”.

В Курську область терміново шукають працівників / Скриншот з мережі

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *