США запровадили санкції проти двох компаній КНДР

Під обмеження потрапили дві північнокорейські компанії.

До американського санкційного списку включили ще дві компанії з Корейської Народно-Демократичної Республіки.

“Управління з контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США (OFAC) оголосило про два доповнення (щодо санкцій), пов'язаних з Північною Кореєю, в яких основна увага приділяється продовженню поставок незаконної робочої сили урядом Північної Кореї на зарубіжні ринки”, – ідеться в повідомленні Міністерства фінансів США.

Під санкції потрапила компанія Namgang Trading Corporation. Вона займається вивезенням працівників із КНДР задля отримання доходу для уряду країни. Зокрема, працівників вивозили на заробітки до Росії, країн Близького Сходу, Нігерії.

Під американські обмеження також потрапила північнокорейська компанія Beijing Sukbakso. Вона базується в Китаї й тісно пов'язана з першою санкційною компанією Namgang Trading Corporation, обслуговуючи частину поїздок та логістики.

Раніше повідомлялося, що Північна Корея більше не вважає себе зобов'язаною продовжувати мораторій на випробування ядерної зброї. Лідер країни Кім Чен Ин заявив, що “в найближчому майбутньому” світ стане свідком нової стратегічної зброї.

Відео

У КНДР звинуватили у зраді і стратили дипломатів, які брали участь у переговорах з Трампом

Спецпредставника Північної Кореї, що відповідав за перемовини, і ще чотирьох дипломатів звинуватили у зраді і стратили. Ще кількох людей, зокрема, і перекладачку, що припустилася помилки у переговорах, заслали до таборів. Лідери КНДР і Сполучених Штатів зустрілися у в'єтнамському Ханої у лютому. Переговори провалилися – політики так і не змогли підписати договір.

 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *