Справжнє “олімпійське” досягнення, – ГУР про ураження Ту-22М3 на аеродромі “Оленья”

Справжнє “олімпійське” досягнення, – ГУР про ураження Ту-22М3 на аеродромі “Оленья” Владислав КравцовОсновні тези

  • У Росії дрони атакували аеродром “Оленья” у Мурманській області, де розташовані стратегічні бомбардувальники Ту-22М3.
  • Представник ГУР Андрій Юсов назвав ураження Ту-22М3 “олімпійським” досягненням у війні та підтвердив пошкодження бомбардувальника.
  • Українська розвідка підтвердила факт інциденту та наголосила на важливості покарання злочинців та їх зброї.

Юсов висловився про ураження Ту-22М3 на аеродромі “Оленья” / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:381x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше Аудіоновин

У Росії 27 липня дрони атакували аеродром “Оленья” у Мурманській області, де розташовані стратегічні бомбардувальники окупантів Ту-22М3. Атака цього летовища стала дійсно “олімпійським” досягнення у цій війні.

Про це в етері телемаратону розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов. Він також зазначив про долю російського Ту-22М3, передає 24 Канал.

Що розповів Юсов про ураження Ту-22М3 в “Оленьї”

Представник української розвідки наголосив, що зараз триває Олімпіада та весь світ, звичайно, спостерігає за спортивними досягненнями. Але Юсов наголосив, що в нашій країні велика війна, і у нас свої досягнення.

Це справді “олімпійське” досягнення українських сил безпеки та оборони, спецпризначенців і Головного управління розвідки. Ми не коментуємо, що і куди (летіло і було уражено – 24 Канал), але Верховний Головнокомандувач відзначив далекобійність. Зрозуміло, напрямок тут вгадати не важко,
– сказав він.

Юсов наголосив, що українська розвідка підтверджує факт інциденту, наголосивши, що “щось влучило кудись”. Окрім того, ГУР підтверджує факт ураження та пошкодження стратегічного бомбардувальника.

“Це дуже важливо, тому що можливостей виробляти подібну техніку нову у здеградованого російського ВПК наразі немає. Це те, що міг виробляти лише Радянський Союз. І саме тому вони так далеко намагаються сховати їх”, – пояснив представник ГУР.

Однак він зауважив, що від справедливого покарання, в тому числі і зброю, яка залучена у воєнних злочинах проти України й українців, сховати не вийде. Тому ось такий вийшов закономірний результат.

Юсов також зазначив, що ці вихідні були “дуже врожайні” для України. Так, в Росії тривають масові кібератаки на фінансову і цифрову інфраструктуру, яку залучають у війну проти України. Продовжуються інциденти на російських НПЗ і інших об’єктах.

Звичайно “Оленья” – це особлива новина і певною мірою “десерт” для українців на ці вихідні. Далі безумовно точно буде,
– підсумував представник розвідки.

До слова, джерела 24 Каналу раніше підтверджували, що вночі 27 липня дрони ГУР МО атакували 3 військові летовища окупантів, серед яких був і аеродром “Оленья” в Мурманській області. За попередніми даними, захисникам вдалося уразити російський Ту-22М3.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *