Під будівлею Європарламенту в Страсбурзі сталася спроба самоспалення

Мотиви чоловіка наразі невідомі.

У французькому місті Страсбург перед спорудою Європейського парламенту чоловік підпалив себе. Він дістав опіки та був терміново госпіталізований, повідомляє France Bleu.

Травми постраждалого попередньо кваліфіковані, як важкі. В нього серйозні опіки обличчя та рук. З пацієнтом уже працюють лікарі університетського госпіталю в Страсбурзі. Відомо, що при шпиталізації травмований перебував у свідомості.

За попередньою інформацією, спробу самоспалення вчинив чоловік албанського походження. Причини його дій наразі не зрозумілі.

Як повідомлялося, у французькому Страсбурзі в новорічну ніч сталися масові підпали автомобілів, внаслідок чого вогнем знищено 220 машин. Поліцейські одразу затримали 40 осіб, яких підозрюють у цих підпалах.

Відео

Протест у вигляді самоспалення влаштував закарпатець: він у тяжкому стані

В Ужгороді 51-річний чоловік скоїв самоспалення перед обласною прокуратурою. Родичі потерпілого стверджують, що все через бездіяльність правоохоронців у справі трирічної давнини. Чоловік скаржився прокурорам, що йому відключили газ за борги. Він підпалив себе, а потім кинувся у річку поруч.  

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *