Вимкнена максимальна кількість черг: у Сумській області сталась аварія в енергетичній мережі

Вимкнена максимальна кількість черг: у Сумській області сталась аварія в енергетичній мережі Анастасія ЛукашевськаОсновні тези

  • У Сумській області сталась аварія в енергетичній мережі, що призвело до введення максимальної кількості черг відключень світла.
  • Начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко підтвердив системну аварію в енергетичній мережі та надію на покращення ситуації.
  • У ряді областей України були введені екстренні відключення світла через дефіцит електроенергії та спеку, з графіками відключень на весь день, особливо ввечері.
  • Після 20 липня передбачається покращення ситуації з відключеннями, оскільки декілька об’єктів генерації електроенергії вийдуть з ремонту.

Відключення світла / Колаж 24 Каналу

В енергетичній мережі Сумської області сталась аварія. Як наслідок довелось застосувати максимальну кількість графіків відключення світла.

Про це повідомив начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

Маємо системну аварію в енергетичній мережі України. На Сумщині введена максимальна кількість черг відключень, у тому числі спеціальні графіки аварійних відключень,
– зазначив Дрозденко.

Керівник ОВА запевнив, що енергетики роблять усе можливе.

“Сподіваємося на покращення ситуації”, – додав він.

Ситуація в енергосистемі

Сьогодні, 16 липня, у низці областей України були введені екстренні відключення світла через значний дефіцит електроенергії та спеку.

Завтра в Україні графіки відключень діятимуть увесь день, а найбільше відключень буде у вечірній час доби.

До слова, після 20 липня ситуація з відключеннями покращиться. Тоді з ремонту виведуть декілька об’єктів генерації електроенергії.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *