Джонсон зустрівся з Трампом, щоб обговорити підтримку України у війні

Джонсон зустрівся з Трампом, щоб обговорити підтримку України у війні Софія РожикОсновні тези

  • Борис Джонсон зустрівся з Дональдом Трампом для обговорення підтримки України у війні проти Росії.
  • Джонсон закликав Трампа підтримати Україну після того, як останній вибрав кандидатом на віцепрезиденти США Венса, що критикує підтримку України.
  • Джонсон висловив впевненість у сильній підтримці Трампом України та демократії.

Джонсон зустрівся з Трампом / Колаж 24 Каналу / Фото Бориса Джонсона

Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон зустрівся із кандидатом в президенти США Дональдом Трампом. Вони обговорили російську агресію в Україні та питання допомоги нашій державі.

Джонсон та Трамп поспілкувалися віч-на-віч на полях національного з’їзду Республіканської партії. Колишній британський прем’єр опублікував світлину із зустрічі у вівторок, 16 липня.

Джонсон закликав Трампа підтримати Україну

На зустрічі Джонсон закликав кандидата у президенти США підтримати Україну у війні проти Росії. Це сталося після того, як Трамп обрав кандидатом у віцепрезиденти сенатора від штату Огайо Джей Ді Венса, який є “гучним критиком підтримки України”.

Чудово зустріти президента Трампа, який перебуває у відмінній формі після ганебного замаху на його життя. Ми обговорювали Україну, і я не сумніваюся, що він буде сильним і рішучим у підтримці цієї країни та захисті демократії,
– написав Борис Джонсон.

У The Telegraph нагадали, що “Джонсон – палкий прихильник підтримки Києва”. Він неодноразово закликав Захід збільшити постачання зброї українській армії після російського вторгнення у 2022 році.

“Якщо ви є партією Рональда Рейгана, якщо ви хочете знову зробити Америку великою, тоді ви не почнете нове президентство республіканців, поступаючись перемогою Володимиру Путіну”, – висловився Джонсон на початку 2024 року про можливе президентство Трампа.

Втім, Венс, який може стати віцепрезидентом у разі перемоги Трампа, ймовірно, буде продовжувати виступати проти України.

“Однак ці аргументи стикаються з дедалі складнішою аудиторією серед Трампа та його союзників-республіканців у Конгресі, які стверджують, що Європа повинна нести тягар витрат. Пан Венс, який був запеклим противником фінансування Києва США, швидше за все, лише посилить цю позицію”, – пише The Telegraph.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *