Як стрілець готувався до замаху на Трампа: спливли невідомі досі деталі

Як стрілець готувався до замаху на Трампа: спливли невідомі досі деталі Маргарита ВолошинаОсновні тези

  • Під час передвиборчого мітингу у Пенсільванії стріляли у Дональда Трампа.
  • Стрілець придбав 50 патронів у магазині зброї годину до нападу.
  • Член спортивного клубу, до якого належав стрілець, висловив співчуття родині постраждалих та засудив насильство.

Як планували напад на Трампа / Колаж 24 Каналу

Днями у Дональда Трампа стріляли під час передвиборчого мітингу. Наразі ЗМІ дізналися цікаві обставини планування замаху на життя чинного кандидата у президенти Сполучених Штатів.

За даними Федерального бюро розслідувань, у Трампа вистрілив 20-річний Томас Метью Крукс із Бетел-Парку, що в штаті Пенсільванія. Зазначалося, що він стріляв із даху виробничого підприємства більш ніж у 119 метрах від сцени, на якій перебував колишній президент США.

За годину до замаху стрілець придбав пів сотні патронів

Як пише CNN, американський високопоставлений чиновник правоохоронних органів на умовах анонімності розповів, що підозрюваний у нападі на Дональда Трампа за годину до замаху придбав 50 патронів в одному із місцевих магазинів зброї.

Ба більше, видання також стверджує, що Томас Метью Крукс був членом спортивного клубу зі стрільбищем на 180 метрів. Адвокат Роберт Бутей підтвердив, що Крукс входив до спортивного клубу Клертона, але сказав, що на тлі розслідування там “не можуть давати жодних додаткових коментарів”.

Клуб засуджує безглуздий акт насильства, який стався. Клуб також висловлює свої найщиріші співчуття родині Комператоре (пожежник Корі Комператоре, який був на мітингу під час замаху – 24 Канал) та молиться за всіх постраждалих, включно з колишнім президентом,
– сказав Бутей.

Наразі ж Федеральне бюро розслідувань США розглядає стрілянину на передвиборчому мітингу колишнього президента Дональда Трампа, як замах на вбивство та як можливий внутрішній терористичний акт. Зазначають, що на цьому етапі розслідування у ФБР вважають, що нападник на Трампа діяв самостійно.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *