У Москві сталася масова бійка мігрантів зі стріляниною: у мережі показали епічні кадри

Основні тези

  • У Москві відбулася масова бійка за участі мігрантів.
  • Надвечір 21 травня на вулиці Мединській з десяток чоловіків почали битися.
  • В якийсь момент пролунали постріли, і учасники конфлікту розбіглися.
  • На місці події працюють екстрені служби, поліція опитує свідків.
  • Відомо про чотирьох постраждалих.

У Москві побилися мігранти / Колаж 24 Каналу

На півдні російської столиці надвечір лунали постріли. З десяток чоловіків влаштували бійку.

Як повідомляють російські пабліки, учасниками вуличної сутички були мігранти. У якийсь момент конфлікту розпочалася стрілянина.

Масова бійка у Москві

Так, у мережі зазначають, що біля восьмої години вечора група чоловіків із 10-12 осіб почала битися на вулиці Мединській. Під час бійки невідомі відкрили стрілянину. За словами очевидців, пролунало щонайменше 3 постріли. Після цього частина тих, хто стріляв, втекла на кількох автомобілях, решта розбіглася.

На місці інциденту працюють екстрені служби, вулиця оточена, поліцейські опитують свідків. Учасників бійки розшукують. Зазначається, що четверо з них зазнали поранень.

Яка вона, “вечірня” Москва: дивіться відео

У російській столиці побилися мігранти: дивіться відео

Нагадаємо, що на початку травня у Москві невідомий відкрив вогонь біля будинку на Коровинському шосе та поранив двох людей. Пабліки писали, що між трьома чоловіками стався конфлікт, у ході якого один із них розстріляв двох своїх опонентів. Поранених забрали до лікарні, а нападник тим часом втік. Правоохоронці почали розшуки зловмисника. Після двох годин пошуків його таки затримали неподалік від місця інциденту.

Інциденти зі стріляниною: останні новини

  • 15 травня вдень на прем’єра Словаччини скоїли замах. Зловмисник вистрілив у політика, коли той перебував перед будинком культури, де проходило засідання уряду. Стрільцем виявився 71-річний письменник Юрій Цинтула, який міг бути пов’язаний із проросійською воєнізованою групою Slovenskí Branci.
  • На Прикарпатті бійка двох підлітків завершилася стріляниною. Там стався конфлікт між компаніями юнаків. Так, 18-річний хлопець почав бійку з 17-річним підлітком. У ході сутички він завдав опоненту ножового поранення. У ході бійки лунали постріли у повітря. Один із членів компанії намагався так зупинити сутичку.
  • У Фінляндії депутав почав стрільбу у центрі столиці. Чиновник, який перебував у ресторані Bar Ihku, посварився з іншими відвідувачами. Вийшовши з ресторану, посадовець дістав малокаліберний пістолет і направив його на людей. Зазначається, що депутат вистрілив у землю, змусивши присутніх піти.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *