Облили бензином власну доньку: на Луганщині фанати “русского міра” вбили дитину

На Луганщині батьки облили бензином та вбили свою дитину / Колаж 24 Каналу

У тимчасово окупованій Луганщині дитина впала у кому через своїх батьків, а потім померла у лікарні. Родичі не прийшли її провідати.

Інцидент стався у тимчасово окупованому Довжанську. Відомо, що перед смертю дівчинки російські загарбники вивезли її до Ростова. Про це пишуть ЗМІ країни-агресорки, передає 24 Канал.

Що саме сталося у Довжанську

Батьки помітили в 11-річної доньки вошей та вирішили вивести їх “дідівським методом”. Глава багатодітного сімейства облив її голову бензином у приватному будинку. Зробив він це на кухні прямо біля вугільної печі та залишив дитину поруч із нею. Через кілька хвилин у дівчинки загорілася голова. Батьки потушили полум’я та викликали швидку допомогу.

Дитину у важкому стані спочатку відвезли до тимчасово окупованого Луганська. Через кілька днів росіяни відвезли її до Ростова. А ще через день стало відомо, що дівчинка померла у російській лікарні. Перед цим вона перебувала у комі.

Горе-батьки дізналися про смерть доньки від російських лікарів під час телефонної розмови. Вони так і не навістили дівчинку та пояснили це проблемами з документами. Її мама пізніше заявила, що збирається приїхати до Ростова, щоб забрати тіло.

До слова, батьки виявилися любителями “русского міра”, які хочуть отримати громадянство країни-агресорки. Глава сімейства півтора року воював проти ЗСУ на боці Росії. Він заявив, що потім його “списали”, бо він є багатодітним батьком.На Харківщині безробітний теж облив бензином дітей

Нагадаємо, що у селі Станичне безробітний чоловік, який має проблеми з алкоголем, намагався спалити підлітків. Він облив бензином групу дітей, що сиділи за столом у магазині.

Після цього зловмисник підпалив рідину. На щастя, підлітки перебували у верхньому одязі. Вони втекли на вулицю та не зазнали опіків. Правоохоронці швидко затримали нападника.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *