На колії були частини тіл: внаслідок зіткнення потягів загинули десятки людей – відео

Залізнична катастрофа сталася за 80 кілометрів від столиці Бангладешу – міста Дакки.

Біля столиці Бангладешу, Дакки, зіткнулися пасажирський і вантажний потяги – загинули щонайменше 17 людей, ще понад сотню отримали поранення.

Про це пише The New York Times.

За даними ЗМІ та очевидців, велика кількість людей опинилися заблокованими в пошкоджених вагонах або під їх уламками.

Садікур Рахман Сабудж, головний адміністративний офіцер Бхайраба, де сталася аварія, сказав, що пасажирський поїзд намагався змінити колію на шляху до Дакки, коли вантажний потяг, що прямував у протилежному напрямку, врізався в останні два вагони, в яких було 300 пасажирів.

Наслідки зіткнення потягів у Бангладеші / Фото: Twitter
Наслідки зіткнення потягів у Бангладеші / Фото: Twitter
Наслідки зіткнення потягів у Бангладеші / Фото: Twitter

“Оскільки Бангладеш святкує Дурга Пуджу (щорічний індуїстський фестиваль, присвячений богині Дурзі – ред.), багато хто переїжджає з міста до міста”, – прокоментував він.

Залізниця Бангладешу заявила, що розслідує причини інциденту та сформувала комітет, який має подати свій перший звіт протягом трьох днів.

Камрул Ахсан, генеральний директор Бангладешської залізниці, повідомив місцевим журналістам, що машиніст вантажного поїзда разом зі своїм помічником та охоронцем були відсторонені.

At least 15 dead, over 100 injured in Bangladesh train collision#dead #injured #Bangladesh #train #collision pic.twitter.com/I8ENrQJQsi

— IPNA (@irannewsvideo) October 23, 2023

52-річний Біпул Чандрашіл, власник перукарні, яка розташована біля залізничної станції, де сталася аварія, сказав, що залізничні колії були у крові та частинах тіл людей.

“Це найбільша аварія, яку я коли-небудь бачив у нашій області”, – прокоментував він.

У Бангладеш, якому важко оновити свою інфраструктуру відповідно до потреб свого 170-мільйонного населення, за останні роки сталося кілька смертельних залізничних аварій.

Так, у липні 2022 року щонайменше 11 людей загинули під час зіткнення поїзда з фургоном. У листопаді 2019 року щонайменше 19 людей загинули внаслідок зіткнення двох потягів.

Нагадаємо, у Бразилії воєнізовані угруповання здійснили масштабну атаку на систему громадського транспорту Ріо-де-Жанейро – підпалили щонайменше 36 автобусів, чотири вантажівки та потяг.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *