Тропічний шторм “Офелія” обрушився на східне узбережжя США: оголошено НС

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Тропічний шторм «Офелія» вийшов на узбережжя Північної Кароліни рано-вранці в суботу, обрушившись на прибережні райони з руйнівними вітрами та небезпечними припливами води, повідомив Національний центр ураганів США, пише УНН з посиланням на AP.

Деталі

Центр “Офелії” був на березі близько 6:15 ранку біля міста Емералд-Айл за максимальної тривалої швидкості вітру 110 км/год, повідомили у центрі ураганів. 

Небезпечна для життя повінь прогнозувалась для деяких частин східної частини Північної Кароліни та південно-східної Вірджинії, але очікується, що шторм ослабне після виходу на берег.

За даними центру ураганів, “Офелія”, швидше за все, поверне на північ у суботу, а потім переміститься на північний схід у неділю. Шторм обіцяв вихідні з вітряною погодою та зливою з опадами до 18 сантиметрів у деяких частинах Північної Кароліни та Вірджинії, а також від 5 до 10 сантиметрів в решті Середньоатлантичного регіону у неділю.

Губернатори Північної Кароліни, Вірджинії та Меріленду оголосили у п’ятницю надзвичайну ситуацію. Деякі школи закрилися раніше, кілька заходів на вихідних було скасовано, а у Вашингтоні бейсбольна команда Nationals відклала суботню гру до неділі.

Поромна система Північної Кароліни у п’ятницю призупинила роботу на всіх маршрутах доти, доки умови не покращаться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США прогнозують щонайменше 12 штормів цього сезону ураганів

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *