“Все гаразд”: член екіпажу зниклого туристичного підводного човна вийшов на зв’язок

Рорі Голден

КИЇВ. 20 червня. УНН. Член екіпажу зниклого туристичного підводного човна, який занурювався до місця загибелі “Титаніка” біля Ньюфаундленда, вийшов на зв’язок у соцмережі і запевнив, що з ним все гаразд, передає УНН з посиланням на The Irish Sun.

Деталі

Член екіпажу зниклого експедиційного підводного човна “Титанік” з п’ятьма людьми на борту, ірландський дослідник Рорі Голден, звернувся до соціальних мереж, щоб запевнити своїх друзів і сім’ю в тому, що з ним все гаразд.

Цитата

“Зі мною все гаразд. Ми всі зосереджені тут, на борту, на наших друзях. Я дуже хочу подякувати всім, хто намагався надіслати мені повідомлення і написати у WhatsApp. Ми маємо ситуацію, яка зараз є частиною великої пошуково-рятувальної операції, яку проводять провідні агентства. Саме на цьому зараз зосереджена наша увага. Реакція та пропозиції допомоги з усього світу справді вражають, і лише показують справжню доброту людей у такий час”, – повідомив він.

Голден був першим ірландським дайвером, що відвідав затонулий “Титанік” у 2000 році і вже вп’яте відвідує місце катастрофи.

Доповнення

Зв’язок з невеликим підводним човном було втрачено приблизно через годину і 45 хвилин після занурення, повідомила берегова охорона США. Підводний човен Titan компанії OceanGate, розміром з вантажівку, який вміщує п’ять осіб і зазвичай занурюється з чотириденним аварійним запасом кисню. Наразі залишилось кисню на термін від 70 до повних 96 годин. 

Урядові установи, військово-морські сили США і Канади, а також комерційні глибоководні фірми допомагають рятувальній операції, повідомили офіційні особи.

Серед тих, хто перебуває на зниклому підводному човні – 58-річний британський бізнесмен-мільярдер і дослідник Геміш Гардінг. Вартість восьмиденної подорожі, що включає занурення до затонулого судна на глибину 3800 м, становить 250 000 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше показали унікальні кадри затонулого “Титаніка” у повному масштабі

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *