КНДР заявила, що робить кроки для стримування “провокацій” з боку США та Південної Кореї

КИЇВ. 12 березня. УНН. Північна Корея заявила, що вживає «важливих і практичних» заходів для стримування будь-яких актів агресії з боку США і Південної Кореї, оскільки два союзники готуються до проведення великомасштабних військових навчань протягом наступних двох тижнів. Про це УНН повідомляє з посиланням на Bloomberg.

Цитата

«Пхеньян обговорив і ухвалив «кроки щодо ефективнішого, потужнішого і наступальнішого використання засобів стримування війни в країні для подолання нинішньої ситуації». За його словами, «військові провокації» США і Південної Кореї наближаються до червоної межі», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що рішення було ухвалено на засіданні Центральної військової комісії Трудової партії Північної Кореї, на якому був присутній лідер Кім Чен Ин.

Доповнення

США і Південна Корея оголосили про найбільші за п’ять років військові навчання.

На одній із пресконференцій представники південнокорейських і американських військових повідомили, що з 13 по 23 березня вони проведуть навчання під назвою “Щит свободи”.

Американська сторона повідомила, що навчання включатимуть відпрацювання спільного висадження десанту, а за своїм масштабом їх можна порівняти з найбільшими весняними польовими навчаннями союзників “Молодий орел”.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *