Трамп звинуватив Трюдо у вирізаній сцені його камео із фільму “Один вдома – 2”

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Канадський телеканал СВС вирізав сцену із фільму “Один вдома – 2: Загублений у Нью-Йорку”, де брав участь Дональд Трамп. Президент звинуватив у цьому прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо. Про це він написав на своїй сторінці в Twitter, передає УНН.

Так, камео нинішнього президента США вирізали з другої частини фільму, і він відзначив, що сталося це, тому що “Джастіну Т. (Трюдо – ред.) не дуже подобається, коли я змушую його розщедрюватися на НАТО чи на Генеральну угоду з митних тарифам і ставкам”.

“Фільм більше не буде колишнім”, – написав ще один твіт Трамп.

Після реакції президента, телеканал CBC опублікував пояснення, чому сцену з Трампом вирізали з фільму.

Коли CBC придбала права на трансляцію “Один вдома – 2″ у 2014 році, було зроблено кілька правок, щоб адаптувати фільм для телебачення, і камео Трампа було серед кількох інших вирізаних через час сцен”, – написали на телеканалі.

Відзначимо, що Трамп – в той час успішний бізнесмен і ведучий телепрограми – зіграв у фільмі “Один вдома – 2” самого себе. Його поява на екрані триває не більше 10 секунд, за які він встигає показати головному герою, як пройти в хол готелю.

Раніше президент США Дональд Трамп назвав фільм “Один вдома – 2” (Home Alone 2, 1992), в якому він сам зіграв епізодичну роль, одним з найбільших різдвяних хітів.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *