У центрі Москви чоловік розстріляв поліцейських – новини Росії

Під час затримання зловмисника правоохоронець вистрілив йому в живіт.

У центрі Москви невідомий відкрив вогонь по поліцейських.

Про це з посиланням на московське управління МВС повідомляє “Интерфакс”.

“Сьогодні в районі будинку 156 на Ленінському проспекті співробітники ДПС зупинили автомобіль служби таксі за порушення правил дорожнього руху. Громадянин, який проходив повз, імовірно з травматичної зброї, зробив постріли в співробітників ДПС, в результаті чого двоє поліцейських отримали поранення”, – розповіли в управлінні поліції.

За даними агентства, чоловік є уродженцем однієї з республік Кавказу і міг під час нападу на правоохоронців перебувати під наркотиками.

“Попередня експертиза показала ознаки наркотичного сп’яніння у чоловіка, який відкрив вогонь по поліцейських”, – розповіло джерело.

Як зазначається, поліцейські застосували табельну вогнепальну зброю, щоб знешкодити нападника.

Унаслідок стрілянини вогнепальні поранення отримали два поліцейських і нападник, усіх трьох доправили до лікарні. Один із поліцейських перебуває у дуже важкому стані.

Згодом “РИА Новости” повідомило, що стрілець помер у лікарні. У чоловіка були кульові поранення в живіт, він помер від втрати крові, не приходячи до тями. Проте у слідчому комітеті спростували інформацію про смерть людини.

Нагадаємо, тиждень тому на південному заході Москви невідомий чоловік влаштував стрілянину з балкона. За попередніми даними, стрілець відкрив вогонь із мисливської рушниці.

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *