Мейвезер оплатить похорон вбитого поліцейським Джорджа Флойда – світові новини

Мейвезер оплатить похорон вбитого поліцейським Джорджа Флойда

Джордж Флойд трагічно загинув минулого тижня.

Колишній чемпіон світу з боксу Флойд Мейвезер оплатить похорон загиблого від рук американських поліцейських Джорджа Флойда.

Про це повідомив представник боксера, йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

За його словами, родина загиблого пристала на пропозицію Мейвезера. 46-річний темношкірий американець Джордж Флойд трагічно загинув минулого тижня, після того як під час арешту поліцейський притиснув його шию коліном до землі і тримав так більше 8 хвилин, попри те, що чоловік не пручався і казав, що не може дихати.

Після смерті Флойда Америку охопили масові протести і заворушення. Дональд Трамп розпорядився розгорнути військові підрозділи у Вашингтоні і пригрозив ввести війська в інші штати, якщо тамтешні губернатори не дадуть ради безладдю. У десятках міст США запровадили комендантську годину і натепер уже понад чотири тисячі затриманих.

Відео

Колишній чемпіон світу з боксу Флойд Мейвезер оплатить похорон Джорджа Флойда

Колишній чемпіон світу з боксу Флойд Мейвезер оплатить похорон загиблого від рук американських поліцейських Джорджа Флойда. Про це повідомив представник боксера. За його словами, родина загиблого пристала на пропозицію Мейвезера.  

Відео

Протести в США: Трамп розпорядився розгорнути військові підрозділи у Вашингтоні

Дональд Трамп розпорядився розгорнути військові підрозділи у столиці та пригрозив зробити те саме в інших штатах, якщо губернатори не справляться із масовими заворушеннями. Запеклі протести в Америці не припиняються уже тиждень. Люди обурені трагічною смертю темношкірого Джорджа Флойда – він загинув під час арешту поліцейськими. У десятках міст комендантська година і тисячі затриманих.  

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *