В Росії літак здійснив екстрене приземлення через повідомлення про замінування – новини світу

Літак прямував з Новосибірська до Москви.

В Росії 3 березня літак авіакомпанії S7 “Новосибірськ-Москва” екстрено приземлився в аеропорту Пермі.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на в пресслужбу авіакомпанії.

Зазначається, що літак успішно здійснив приземлення в аеропорту. Літак вирішили екстрено садити після того, як компанію повідомили про нібито мінування повітряного судна.

“Під час виконання рейсу S7 2508 Новосибірськ – Москва на пошту контактного центру S7 Airlines надійшло анонімне повідомлення про те, що борт замінований. Інформація була передана екіпажу повітряного судна. Відповідно до вимог безпеки польотів командир повітряного судна ухвалив рішення здійснити посадку в найближчому аеропорту – в Пермі”, – цитує агентство пресслужбу.

Нагадаємо, в аеропорту російського Новосибірська 28 січня екстрено приземлився літак Embraer з 77 пасажирами на борту. Тоді екіпажем літака авіакомпанії S7, яки вилетів з Новосибірська до Єкатеринбурга в зв'язку зі спрацюванням сигналізації про технічну несправність було прийнято рішення про повернення повітряного судна до аеропорту вильоту.

Відео

У Туреччині під час посадки зазнав катастрофи пасажирський літак

У Туреччині під час посадки пасажирський літак з'їхав зі злітної смуги й розвалився на три частини. На облавку літака, що прибув з міста Ізмір, було 177 пасажирів і 6 членів екіпажу. Загиблих немає.  Читайте також: У Стамбулі повідомили про першого загиблого 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *