Скандують “Росія – вбивця”: у Стамбулі протестують через військові дії в Ідлібі

Генеральне консульство Росії оточили правоохоронці.

У Стамбулі перед генеральним консульством Росії зібралися мітингувальники, які виступають проти нападів у сирійському регіоні Ідліб.

“Сирія стане могилою для Росії”, “Росія – вбивця, Путін – вбивця”, “Батьківщина нероздільна, мученики не помруть”, – скандують протестувальники, повідомляє турецьке видання АА.

Один із протестувальників Сезгін Челік заявив, що Росія та сили режиму атакують увесь світ і додав: “Дощу, який йде цієї ночі, недостатньо, аби втішити наші серця. Ми стоїмо тут проти злочинів, які ви вчиняєте. Ви дочекаєтеся непереборного гніву турецького народу”.

Генеральне консульство Росії оточили правоохоронці.

❝Ey zalim Rusya ve zalim Esad, tarih boyunca adaletin kılıcı olmuş Türk Milleti’nin kahredici gazabını bekleyin. Mübarek üç ayların hürmetine Allah ordumuzu muzaffer kılsın❞

İdlib’teki saldırı Rusya’nın İstanbul Başkonsolosluğu önünde protesto edildi https://t.co/WbB2771vwm pic.twitter.com/eJj6Z8Md0i

— ANADOLU AJANSI (@anadoluajansi) February 27, 2020

Нагадаємо, у Сирії – ескалація бойових дій. 27 лютого в провінції Ідліб загинули щонайменше 29 турецьких військовослужбовців унаслідок авіаудару. Губернатор турецької провінції Хатай, що межує з Сирією, Рахмі Доган, повідомив, що турецькі сили зазнали нападу з боку сирійських урядових військ (які підтримує Росія). Є також поранені військові, деякі у тяжкому стані. 

Плейлист
11 відео

Бойові дії у Сирії

Поле бою – Ідліб. Криваве протистояння в Сирії. В країні вже понад місяць триває активна фаза боїв за північно-західну провінцію. Війська президента Сирії Башара Асада за підтримки РФ розпочали наступ, який вже охрестили "останньою битвою за провінцію".

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *