В ОРДЛО пасажирський автобус вилетів із траси і перекинувся: є жертви, багато постраждалих – новини світу

Люди їхали в анексований Крим.

На непідконтрольній українській владі території Донецької області під Новоазовськом вдень 6 лютого перекинувся рейсовий автобус, який їхав за маршрутом “Горлівка – Севастополь”. У результаті чого загинули дві людини, ще 22 травмувалися.

Про це повідомляють “Новини Донбасу” з посиланням на заяви бойовиків.

Читайте також:

Під Миколаєвом дорожній відбійник простромив автомобіль і вбив жінку на задньому сидінні

Попередньо, загалом у салоні автобуса їхало 29 осіб. Як повідомили у МНС так званої “ДНР”, унаслідок ДТП загинули дві людини, ще 22 особи постраждали. Серед потерпілих є троє неповнолітніх. 

Так званий “керівник адміністрації” окупованої Горлівки Іван Приходько у Telegram повідомив, що інцидент стався близько 16:30 на під'їзді до “митного пункту” “Новоазовськ”. Приходько зазначив, що серед загиблих є нібито вагітна жінка.

Наразі людей із травмами ушпиталили до медичних закладів. Тих пасажирів, які не потребують шпиталізації, евакуюють в окуповану Горлівку. Про причини аварії не повідомляється. Кадри опублікованого відео лише свідчать, що автобус з'їхав у кювет.

Нагадаємо, через різке погіршення погоди в Україні на дорогах сталося майже 500 аварій, кілька десятків населених пунктів залишилися без світла. 

Відео

Зима прийшла: негода спричинила чимало надзвичайних ситуацій у всій країні

На Одещині вночі поривчастий вітер та сильний дощ знеструмили понад два десятки населених пунктів. В обласному центрі шляховикам довелося відкачувати воду з вулиць, щоби зранку забезпечити проїзд громадського транспорту. На Буковині на засніжених трасах масово буксують вантажівки. Аварії і на Прикарпатті – там сніжить з самого ранку.  Читайте також: Яким регіонам дісталося від "Петри" найбільше

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *