В аеропорту Стамбула розбився літак лоукостера Pegasus

Інформації про загиблих на даний момент немає.

У стамбульському міжнародному аеропорту імені Сабіхи Гекчен розбився борт турецького авіаперевізника Pegasus. Літак викотився за межі злітно-посадкової смуги і розвалився на декілька частин, повідомляє aa.com.tr.

Станом на цю мить відомо, що в аварію потрапив лайнер, котрий здійснював внутрішній рейс з Ізміра. Після приземлення літак виїхав за межі смуги і отримав значні пошкодження – розколовся на три великі фрагменти.

Пожежникам вдалося локалізувати загоряння на борту літака. На місці працюють рятувальники і медики. За попередньою інформацією, якою оперує міністр транспорту та інфраструктури Туреччини Джахит Турхан, загиблих в результаті інциденту немає, але є постраждалі. Влада Стамбула повідомляє про 52 шпиталізованих. Загалом на облавку перебували 171 пасажир і 6 членів екіпажу.

Аеропорт “Сабіха Гекчен” зараз закритий. Всі рейси, які він повинен був прийняти згідно графіка, перенаправлені в новий аеропорт “Стамбул”.

Раніше повідомлялося, що з'явився запис переговорів диспетчерської аеропорту Тегерана і другого пілота літака іранської компанії “Асеман Ейрлайнз”. Людина за штурвалом лайнера бачила пуск ракети і вибух. Головне, про що стає відомо із запису – іранські авіаслужби не просто приховували справжню причину авіакатастрофи літака “МАУ”. Цей запис доводить – іранці бачили ракету з моменту пуску і до того, як вона потрапила в український літак.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *