Трамп готує імміграційні обмеження для громадян шести країн, серед яких пострадянська республіка

Вони стосуватимуться робочих віз і тимчасових дозволів на проживання.

Сполучені Штати Америки планують обмежити громадян шістьох країн у можливостях отримувати в’їзні дозволи. Про це повідомляє dw.com.

Імміграційні обмеження стосуватимуться жителів М'янми, Еритреї, Судану, Нігерії, Танзанії та Киргизстану. Відповідний указ, за даними журналістів, готується адміністрацією Білого дому та має набути чинності в лютому цього року. В документі йтиметься про імміграційні візи із завіреним поручительством, а також візи в межах програми Diversity Immigrant Visa Держдепартаменту США, котра передбачає розіграш дозволів на проживання в лотерею.

При цьому на неімміграційні візи, тобто при відвідинах США з метою туризму, в інтересах бізнесу та для медичного лікування, заборона не пошириться. Як пояснюють в адміністрації Дональда Трампа, метою обмежень є стимулювання підвищення керівництвом зазначених країн стандартів у царині безпеки. “Ці держави здебільшого хочуть співпрацювати, робити те, що необхідно, вони підтримують стосунки з США, але з різних причин не виконали мінімальні вимоги”, – зауважив т.в.о. міністра внутрішньої безпеки США Чед Вулф.

Відео

У США протестують проти скасування програми захисту молодих іммігрантів

Тим часом влада Канади планує до 2022 року прийняти понад мільйон мігрантів з усього світу, здатних допомогти збудувати сильнішу країну. Таке завдання дав прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо міністру імміграції, біженців та громадянства Марку Мендічіно.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *