У Мінську не погодили нові ділянки розведення на Донбасі

Питання про розведення на трьох нових ділянках має бути врегульоване до кінця березня. Сьогоднішні переговори результатів не дали.

 

На засіданні контактної групи в Мінську в середу, 29 січня, провели переговори з узгодження нових ділянок для розведення сил і засобів. Про це повідомив повпред Росії Борис Гризлов, пише ТАСС.

 

 

“Представники Києва та Донбасу за участю посередників обговорили додаткові ділянки розведення сил і засобів. Узгодження позицій сторін йде на основі тих принципів, які містяться в рамковому вирішенні контактної групи про розведення сил і засобів 2016 року”, – сказав Гризлов.

 

Він зазначив, що учасники контактної групи домовилися продовжити цю роботу. “Важливо, щоб дане питання відповідно до рішення лідерів нормандського формату було врегульовано до кінця березня 2020 року”, – підкреслив він.

 

“Необхідні процедури для практичної реалізації розведення сил і засобів відпрацьовані в минулому році, коли за сприяння Росії і ОБСЄ розведення сил Донбасу і Києва відбулося в Петровському, Золотому і Станиці Луганській”, – додав Гризлов.

 

Відзначимо, що на минулій зустрічі розглядали 9 ділянок для нового розведення на Донбасі, одну з них погодили. За даними ЗМІ, розведення погодили в Гнутовому.

 

 

 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

Переговори в Мінську-2

Штайнмаєр сподівається на обмін полоненими до Різдва

Дипломати: G7 прив’яже долю санкцій щодо РФ до втілення мінських угод

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *