Навальний досі перебуває в комі – його могли отруїти тією ж речовиною, що і болгарського бізнесмена в 2015

Навальний досі перебуває в комі – його могли отруїти тією ж речовиною, що і болгарського бізнесмена в 2015

Болгарський підприємець тоді займався продажем зброї для України

Російський опозиціонер Олексій Навальний досі не отямився після отруєння. Політик нині у німецькій лікарні Шаріте, куди його перевезли із Омська.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.16:45.

Місцевим фахівцям вдалося з'ясувати – Навального могли отруїти тією ж речовиною, що і болгарського бізнесмена Омеляна Гебрева у 2015 році. Про це пишуть одразу кілька західних видань з посиланням на власні джерела. Болгарський підприємець тоді займався продажем зброї для України. До отруєння болгарина, як встановили розслідувачі з Беллінгкету, були причетні офіцери ГРУ. А фінські спеціалісти знайшли сліди нервово-паралітичної речовини.

Відео

Навального могли отруїти тією ж речовиною, що і болгарського бізнесмена Омеляна Гебрева

Тиждень у комі. Російський опозиціонер Олексій Навальний досі не прийшов до тями після отруєння. Політик нині лежить у німецькій лікарні "Шаріте", куди його перевезли із Омська. Місцевим фахівцям вдалося з'ясувати – Навального отруїли тією ж речовиною, що і болгарського бізнесмена Омеляна Гєбрева у 2015 році. Про це пишуть одразу кілька західних видань з посиланням на власні джерела.

Схожим препаратом під назвою “Новачок” у 2018 році ГРУшники намагалися отруїти і колишнього російського розвідника Скрипаля у Великій Британії.

Раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура Росії не знайшла жодних доказів злочинних дій щодо отруєння російського опозиціонера Олексія Навального. В зв'язку з цим прокурори просять німецьку владу надати докази встановленого діагнозу берлінськими медиками.

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *