Ідеї особливої вечері всього за 20 хвилин

СПЕЦПРОЄКТ Матеріали з позначкою “Спецпроєкт”, “Партнерський матеріал” чи “Актуально” розміщені на комерційній основі. Редакція може не поділяти цю позицію. Даша Птаховська

Ніщо так не розслабляє після насиченого подіями дня, як смачна вечеря. Однак на її приготування зовсім не хочеться витрачати багато часу.

Хороша новина полягає в тому, що, знаючи певні лайфхаки, можна впоратися буквально за 20 хвилин, інформує 24 Канал. І це буде навіть не одна страва, а аж дві – смачний та соковитий салат і хрумкий десерт для підняття настрою.

Готуємо вечерю з “Легко!”

Нагетси сміливо можна назвати універсальною стравою. Вони можуть бути смачною самостійною закускою для великої компанії або вдалим доповненням до будь-якого гарніру та салатів.

Це робить нагетси ідеальними для вечері, адже на їхнє приготування зовсім не потрібно витрачати багато зусиль. Достатньо лише придбати упаковку Nacho Style від ТМ “Легко!”, відкрити її та насолоджуватися процесом.

З “Легко!” вечерю можна приготувати за лічені хвилини / “Легко!”

Варто зауважити, що нагетси Nacho Style – це новинка бренду. Також в асортименті ТМ “Легко!” є звичайні та сирні нагетси, тому кожен зможе обрати свій улюблений варіант.

Нагетси Nacho Style рівномірно покриває кукурудзяне панірування – воно робить продукт ще смачнішим. Тож залишається лише обрати один зі способів приготування:

  • На пательні – для цього потрібно викласти нагетси на сковороду з підігрітою рослинною олією, закрити кришкою і розігрівати на середньому вогні не менше ніж 5 хвилин, періодично перевертаючи.
  • У духовці – розігрійте духовку до 180 градусів, викладіть нагетси на лист пергаменту, змащений рослинною олією, і готуйте не менше ніж 8 хвилин, один раз перевернувши в середині приготування.
  • В аерогрилі – виставте температуру 180 градусів та готуйте нагетси не менше ніж 5 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

Ще одна новинка ТМ “Легко!” перетворить вечерю на казкове задоволення. Солодкі мінібулочки з полуницею стануть ідеальним доповненням для приємного завершення дня.

Мінібулочки з полуницею – справжній подарунок гурманам / “Легко!”

Окрім цього, вони максимально просто готуються:

У духовці – розігрійте духовку до 180 градусів, викладіть мінібулочки на деко, застелене папером для запікання, на відстані 2 – 3 сантиметри. Випікайте 18 – 20 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

В аерогрилі – виставте температуру 180 градусів та випікайте 18 – 20 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

Найестетичніший десерт – знайдено / “Легко!”

Ситний, але легкий салат із філе курчати в хрусткій кукурудзяній паніровці та мінібулочки зі смаком полуниці, які переносять у тепле літо – ідеальне комбо для швидкої вечері.

Поставте десерт запікатися, а тим часом виділіть хвилини на улюблене. А як приготувати ідеальну та швидку вечерю з нагетсами, розповідаємо далі.

Салат з нагетсами Nacho Style

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Салат з нагетсами оцінить кожна господиня / Shutterstock

Інгредієнти:
– 1 упаковка нагетсів Nacho Style;
– 300 грамів салату айсберг;
– 175 грамів нарізаного батона;
– 60 грамів пармезану;
– 7 томатів чері;
– 1 зубчик часнику;
– сіль, перець, оливкова олія до смаку.

Для соусу:
– 45 мілілітрів оливкової олії;
– 15 грамів пармезану;
– 1 яйце;
– 9 грамів гірчиці;
– 6 грамів цукру;
– 4 грами солі;
– 1 зубчик часнику.

Приготування:

  • Наріжте батон невеликими кубиками. Очистіть один зубчик часнику та розчавіть його. Розігрійте пательню, налийте в неї трохи олії та додайте розчавлений часник. Обсмажуйте кубики батона, поки вони не перетворяться на хрусткі грінки.
  • Для соусу яйце залийте окропом та залиште на хвилину-дві. У чашу блендера вбийте яйце, додайте натертий пармезан, цукор, олію, сіль, подрібнений часник і гірчицю. Всі інгредієнти збийте до однорідної маси.
  • Викладіть нагетси на пательню з підігрітою рослинною олією, закрийте кришкою і розігрівайте на середньому вогні не менше ніж 5 хвилин, періодично перевертаючи.
  • На тарілку порвіть листя салату і полийте їх соусом. Викладіть порізані навпіл чері разом зі шматочками нагетсів. Додайте грінки та посипте пармезаном. Знову полийте весь салат соусом і подавайте на стіл, щоб грінки не встигли розмокнути.
  • Поки ви готуватимете салат, мінібулочки з полуницею вже спечуться. Подавайте їх після основної страви з улюбленим напоєм. Смачного!

    Источник: www.24tv.ua

    No votes yet.
    Please wait...
    Поділіться своєю любов'ю

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *