Єрмак і Залужний знову зідзвонилися з колегами з США: обговорили постачання озброєння та боєприпасів

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак і Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний обговорили з американськими колегами постачання озброєння та боєприпасів та поінформували їх про актуальну ситуацію на полі бою, повідомили в ОП, пише УНН.

Деталі

«У межах постійного діалогу із союзниками керівник Офісу Президента Андрій Єрмак і Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний провели телефонну розмову з радником Президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном і головою Об’єднаного комітету начальників штабів генералом Марком Міллі», – ідеться в повідомленні.

Повідомляється, що американську сторону було поінформовано про актуальну ситуацію на полі бою, можливі дії ворога та заходи, яких вживають сили безпеки й оборони України з метою звільнення українських земель.

«Андрій Єрмак і Валерій Залужний акцентували на важливості продовження активної підтримки партнерами української армії, зокрема постачання озброєння та боєприпасів», – зазначається в повідомленні.

Окрім того, керівник Офісу Глави держави висловив подяку команді Президента Джозефа Байдена, обом палатам Конгресу США та народу Америки за потужну підтримку й лідерство в питанні відбиття російської агресії та захисту свободи й демократичних цінностей у Європі.

Доповнення

ЄС працює над прискоренням постачання боєприпасів для України.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *