Дієтолог розповіла, як швидко і просто схуднути взимку

Експерт з харчування запропонувала тим, хто худне, свій простий метод схуднення, який назвала “333 і одна тарілка”.

 

Дієтолог дала поради тим, хто хоче позбутися зайвої ваги в зимовий період. Своїми рекомендаціями фахівець Наті Ассатур поділилася у своєму Instagram-акаунті.

 

Експерт зазначила, що взимку худнути складніше, оскільки людина лінується ходити в спортзал, їсть менше свіжих овочів і фруктів, віддаючи перевагу гарячим, а значить, більш жирним і калорійним стравам.

 

“Через це отримуємо набагато менше корисних речей. А якщо ще й на дієту сісти, це взагалі дасть зворотний ефект, призведе до виснаження, зриву і може завдати шкоди здоров’ю загалом”, – відзначає фахівець.

 

Ассатур радить взимку звернути особливу увагу на вибір принципу харчування для схуднення, щоб не нашкодити своєму організму і не зірватися. Дієтолог зазначає, що це не дієта, а “звичайне, усвідомлене харчування”.

 

Експерт пропонує свій простий метод, при якому не треба ні зважувати порції, ні розраховувати калорійність страв. Свій метод Наті Ассатур назвала “333 і одна тарілка”.

 

“Суть полягає в тому, що три ваші основні прийоми – сніданок, обід, вечеря – повинні складатися з трьох компонентів: білок, гарнір, салат. І уміщатися на одній стандартній порційній тарілці. Наприклад, перша третина тарілки – котлета або омлет, друга третина – картопля або каша, і третя – вінегрет або зелень, інші овочі. І між цими основними прийомами має бути три перекуси – горіхи, фрукти, або сухофрукти до чаю. Все!” – розписала докладно свій метод лікар.

 

Також вона привела список продуктів, які слід вживати в зимовий період, щоб зберегти вагу і скинути зайві кілограми.

 

Експерт рекомендує імбир, сезонні фрукти (цитрусові, хурму), овочі (капусту, моркву, буряк, селеру та ін.). Можна їсти квашену капусту і вінегрет.

 

Також корисні “повільні вуглеводи”: бобові, рис, гречка, картопля, макарони твердих сортів, зерновий хліб.

 

Їжте білкові продукти: яйця, м’ясо птиці, телятину, печінку, субродукти, нежирну і один раз в тиждень жирну рибу, сир.

 

Дієтолог радить вживати продукти, що містять корисні жири: горіхи, авокадо, масло.

 

Наті Ассатур рекомендує пити зелений або трав’яний чай. Можна додавати туди імбир, спеції, корицю, гвоздику, перець. Дозволяється в злегка остиглий напій класти ложку меду.

 

“Ну, і найголовніша порада: Не тримайте вдома спокусливі шкідливості”, – резюмує експерт із харчування.

 

Раніше повідомлялося, що експерт розвінчала міф тих, хто худне, про “погані” молочні продукти.

 

Також ми писали, що дієтолог дала покроковий план, як схуднути і помолодшати.

 

 

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *