Українці розробили гру, що змінює реальність

Мобільна гра створена в стилі біо-панк і дозволяє за допомогою камери смартфона побачити додаткову реальність.

 

Українські фахівці створили шутер-гру під назвою Black Snow, що міняє реальність за допомогою камери смартфона. Про це повідомляє Ліга Tech з посиланням на прес-реліз компанії-розробника Sigma Software

 

За словами розробників, вони “бесшовно з’єднали ігровий світ з реальним через камеру смартфона”. Гра дозволяє накладати об’єкти доповненої реальності на екрані гаджета. Цей принцип використовувався в популярній грі Pokemon Go.

 

На відміну від останньої, де додаткова реальність поширюється лише на найближчі кілька метрів, у Black Snow вона простягається на пару кілометрів. Також програма враховує масштаб об’єктів, розташованих біля гравця, а також ефект відстані для елементів AR.

 

Сюжет гри полягає в тому, що на Землі з’являються прибульці, невидимі для людей. Тільки гравець може бачити їх і знищити.

 

Повідомляється, що в гру можна грати за допомогою окулярів доповненої реальності Microsoft HoloLens, Magic Leap або смартфона. Бої відбуваються не тільки на вулицях, але і вдома, в офісах або інших будівлях.

 

Раніше повідомлялося, що проект Neon показав “штучних” людей. Також ми писали про те, що в РФ протестували віртуальні окуляри для корів.

 

 

 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *