Динамо – Лугано онлайн трансляція Ліги Європи: 12.12.2019

Сьогодні, 12 грудня, на korrespondent.net відбудеться текстова онлайн-трансляція матчу шостого туру групового етапу Ліги Європи – 2019/2020 між київським Динамо і швейцарським Лугано.

Українці проведуть домашній поєдинок в Києві на НСК Олімпійський. Початок гри о 19.55 за київським часом. У прямому ефірі транслювати матч Динамо-Лугано буде телеканал Футбол 1.

У разі перемоги над Лугано, у киян з’явиться хороший шанс на вихід в 1/16 турніру. Але це тільки якщо лідер групи, данський Копенгаген, обіграє Мальме. Нічия або перемога шведів залишить Динамо за бортом єврокубкової весни. Нагадаємо, 11 грудня в останньому груповому матчі розіграшу Ліги Чемпіонів донецький Шахтар програв Аталанті 0:3 і в ⅛ турніру не пройшов.

До поєдинку 12 грудня 2019 року команди зустрічалися лише на етапі групового турніру. Динамо раніше грало з іншими швейцарськими командами: Грассхоппером, Ксамаксом, Туном і Янг Бойз. А ось Лугано в сезоні 2001/2002 поступилося Шахтарю.

Шлях “Динамо” в Лізі Європи 2019/2020

Динамо – Лугано дивитися онлайн / фото: iSport.ua

У першому ж груповому матчі Ліги Європи “динамівці” грали з Мальме і виграли з мінімальним рахунком 1:0. У другому турі кияни зустрічалися на виїзді з Лугано і не змогли здобути більше 1 очка, зігравши внічию 0:0. Третій і четвертий тур – ігри з данським Копенгагеном: обидві закінчилися внічию з однаковим рахунком – 1:1. У п’ятому турі на Динамо чекала неприємна гра зі шведською командою, в якій українці програли з рахунком 3:4.

Учора ввечері команда провела передматчеве тренування, а головний тренер київського Динамо Олексій Михайличенко поспілкувався з представниками ЗМІ. Так, він висловив надію про те, що гравці встигли психологічно відновитися після поразки від Зорі в українській Прем’єр-лізі. “Результат гри залежить тільки від них самих”, – констатував тренер “динамівців”.

Він зазначив, що у деяких гравців, а саме Миколенка і Шепелєва є мікротравми, але, швидше за все, вони вийдуть грати. Не зіграють у четвер травмований Бурда, Сидорчук, який отримав в минулій грі червону картку, а також Шабанов та Вербич.

Приблизний склад на гру: Бойко – Миколенко, Кадар, Попов, Кендзьора, Шепелєв, Буяльський, Шапаренко, Де Пена, Циганков, Бесєдін.

Лугано і його шлях в Лізі Європи 2019/2020

Динамо – Лугано онлайн / фото: iSport.ua

Лугано – 3-разовий чемпіон Швейцарії. У минулому сезоні клуб став третім в національному чемпіонаті. У розіграші Ліги Європи 2019/2020 в першому турі Лугано програв данському Копенгагену. У другому турі зіграли внічию з київським Динамо (0:0). Третій тур – гра з Мальме, яка закінчилася перемогою шведів з рахунком 2:1. У четвертому турі Лугано провів повторний матч проти шведів, але в цей раз внічию, а п’ятий тур приніс поразку “Лугано” від данців.

Головний тренер швейцарського клубу Мауріціо Якобуччі на передматчевій прес-конференції зазначив, що кияни докладуть усіх зусиль, щоб забити швидкий гол. Швейцарці намагатимуться грати в свій футбол і протиставляти, що можуть. Якобуччі впевнений, що його підопічні заслуговували кращого в іграх з Мальме і Копенгагеном.

На матч до Києва приїхали 19 футболістів: Бауманн, да Коста, Марич, Яо (Кот-д’Івуар), Дапрела, Лаванші, Сульмоні, Кешкеш (Угорщина), Обексер; Кустодіо, Вешчей, Ловрич, Гвідотті, Чрнігой (Совеня), Араторе; нападаючі – Дальмонте, Холендер, Боттані, Сасере.

У швейцарців є проблеми з гравцями, наприклад, дискваліфікований найдорожчий футболіст клубу Жуніор Карліньос, травмований капітан команди Хонатан Саббатіні, Ковіло, Герндт. По суті, швейцарці гратимуть напіврезервним складом.

Підготовка команд до гри в третьому турі, прогнози букмекерів

Динамо – Лугано онлайн-трансляція матчу / фото: iSport.ua

Перед матчем в єврокубку і Динамо, і Лугано зіграли в національних чемпіонатах. Так, “біло-сині” програли Зорі – 1:2 і опустилися в турнірній таблиці з другого на четверте місце. Їхнє відставання від Шахтаря збільшилося до 14 очок. А ось Лугано в гостях зіграли внічию з «Ксамаксом» – 1:1 і піднялися на шосту сходинку в турнірній таблиці.

Судити матч Динамо (Київ) – Лугано буде команда арбітрів з Азербайджану, головний суддя – 32-річний Аліяр Агхаєв. Раніше він вже судив 4 гри за участю українських команд.

Авторитетні спортивні портали підрахували, що українська команда “коштує” на 76 млн євро дорожче від швейцарської. Так, трансферна вартість гравців “Лугано” – всього 22,5 млн євро. Водночас у “біло-синіх” лише Віктор Циганков “коштує” 20 млн євро.

Нагадаємо також, що в рамках останнього туру групового турніру Ліги Європи 2019/2020 у другому матчі групи В зійдуться лідер групи – данський Копенгаген і шведський Мальме.

На думку букмекерів, високі шанси перемогти в матчі у команди Динамо. Так, William Hill ставить на перемогу швейцарців – 17,0, українців – 1,2, на нічию – 6,00.

Коефіцієнти Pari Match практично ідентичні: перемога Динамо – 1,21, швейцарського клубу – 19,5, нічия – 6,3.

Сьогодні, 12 грудня, в рамках останнього туру Ліги Європи 2019/2020, в групі I відбудеться матч між Олександрією і бельгійським Гентом. Початок поєдинку на Геламко Арена о 22.00.

Турнірна таблиця

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *