У Новій Зеландії померли ще двоє постраждалих від виверження вулкану – новини світу

Загиблих уже вісім.

У Новій Зеландії офіційно підтверджено вже вісім смертельних випадків унаслідок виверження вулкана на острові Вайт Айленд. Про збільшення кількості жертв стихійного лиха повідомила місцева поліція.

Убивча краса. Цікаві факти про вулкани

“Ще дві людини померли в результаті виверження на острові Вайт Айленд”, – інформують новозеландські правоохоронці. За їх даними, ці жертви – з числа евакуйованих постраждалих, люди померли в лікарні. Загалом у момент початку виверження на острові перебували близько півсотні осіб, невідомою залишається доля ще восьми з них.

Як повідомлялося, в понеділок, 9 грудня, на острові Вайт Айленд сталося виверження вулкана. В інтернеті майже одразу з’явилося відео з місця події. Очевидці говорять, що побачене нагадало їм картинки з серіалу “Чорнобиль”. Фахівці попередили, що існує висока ймовірність нового виверження, що унеможливлює початок операції з пошуку зниклих безвісти.

Відео

У Новій Зеландії тривають пошуки туристів, які зникли після виверження вулкана

За попередніми підрахунками їх аж 9. Шанси знайти усіх живими – мізерні, кажуть надзвичайники. Та й поновити рятувальні роботи через активність вулкана поки що неможливо. Фатальне виверження на острові Уайт-Айленд сталося напередодні. На той момент неподалік самісінького кратера були 47 туристів зі США, Австралії, Німеччини , Китаю та інших країн. Їх накрили отруйні пекучі хмари попелу із кратера.  

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *