Болсонару побоюється онкологічного діагнозу – новини світу

Болсонару заявив, що медики вивчають його здоров’я.

Бразильський лідер Жаїр Болсонару заявив про можливе виявлення в нього онкологічного захворювання. Зі слів політика, медики можуть діагностувати рак шкіри, повідомляє Кореспондент із посиланням на закордонні ЗМІ.

Болсонару розповів, що пройшов медичне обстеження. “Не те, щоб я сам про це просив, але мене неодноразово закликали до цього”, – пояснив він. І додав, що почувається добре, однак медики порадили йому скасувати поїздку в Сальвадор через сильне виснаження його організму.

У вересні президент Бразилії успішно переніс операцію з корекції післяопераційної грижі. Це хірургічне втручання стало четвертим після замаху на нього під час передвиборної кампанії 2018 року.

Відео

Президент Бразилії звинуватив Леонардо Ді Капріо у причетності до підпалення лісів Амазонії

 «Дає гроші, щоб підпалювати Амазонію» – такі слова на свою адресу почув – хто б ви думали? – оскароносний актор та знаний екоактивіст Леонардо Ді Капріо! У причетності до знищення "легень планети" Лео звинуватив не хто-небудь, а сам президент Бразилії. Однак повірили словам очільника країни далеко не всі… Звідки ростуть ноги в цих звинувачень та що на ці закиди відповів сам Ді Капріо? Подробиці – вже зараз.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *