Окупанти заявили про атаку дронів на Москву: поблизу столиці Росії було гучно

Окупанти заявили про атаку дронів на Москву: поблизу столиці Росії було гучно Андрій ШляхтінОсновні тези

  • Мер Москви заявив про спробу атаки дронів на столицю Росії. За його словами, удар вдалося відбити, а падіння уламків не спричинило руйнувань, постраждалих також немає.
  • Російські ЗМІ, зі свого боку, повідомляють про затримки та перенесення рейсів в аеропортах “Жуковський”, “Домодєдово” та “Шереметьєво”.
  • Раніше дрони долітали до Підмосков’я у вересні. Внаслідок атаки лунали вибухи та закривали аеропорти, також міг постраждати завод у Коломні.

Під Москвою лунали вибухи: дрони атакували столицю Росії / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухатиСлухати цю новину00:0000:26x Аудіо синтезовано з використанням AI. Слухати цю новину00:0000:26x Аудіо синтезовано з використанням AI.

Мер Москви Сєргєй Собянін заявив, що вночі 20 жовтня невідомі безпілотники начебто намагалися атакувати столицю Росії. Традиційно він переконує, що вдалося відбити удар.

Був начебто лише один БпЛА. Збивали його в Раменському міському окрузі, повідомив Собянін.

Після довгої перерви дрони знову полетіли на Москву

Собянін заявив, що цей безпілотник, атаку якого начебто вдалося відбити, летів саме на Москву. В результаті роботи сил ППО впали уламки.

Він додає, що на місці їх падіння нібито руйнувань і постраждалих немає. Щоправда, фахівці екстрених служб усе ж працюють на місці.

Більше подробиць мер Москви не надав. Щоправда, російські ЗМІ повідомили, що в Жуковському аеропорту та в “Домодєдово” затримують деякі рейси, а в “Шереметьєво” – переносять.

Раніше російські моніторингові ресурси зазначили, що в Московську область дрони залітають з Орловської. В останній також лунали вибухи.

До слова, востаннє дрони долітали до Підмосков’я ще на початку вересня. Там лунала серія потужних вибухів, закривали аеропорти. Також під удар міг потрапити завод у Коломні, де виготовляють “Іскандери”, системи різноманітних ракетних технологій, ППО та багато іншої зброї.

Крім того, вже у жовтні у Мокві горіло військове училище. Тоді причиною називали атаку БпЛА, але ця інформація не підтверджена досі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *